Fitxa bibliogràfica

dimecres, 25 de gener del 2012

L'habitació de na Margarita.
Al final del capítol 4, en Javier ens descriu un poc l'habitació de la seva cosina més "revolucionària", na Margarita, i ens diu que, a les parets, hi té penjats un pòster d'Ernesto "Che" Guevara i una reproducció d'un quadre molt famós de Picasso, el Guernica. Clica damunt les imatges per obtenir-ne informació. Creus que aquests dos "quadres" s'avenen amb la personalitat de na Margarita? Per què? Publica el teu comentari.



69 comentaris:

  1. Jo crec que aquests dos quadres tenen molt a veure amb la personalitat de na Margarita perquè era un poc revolucionària i també era comunista, llavors té aquests dos quadres, el del Che Guevara el té perquè ell era un revolucionari que va lluitar per el la revolució cubana i el seu poble, i el "Gernika" el té prquè simbolitza el dolor i la catàstrofe de la guerra civil espanyola provocada pel exercit franquista.
    Patxo Uribe 2F

    ResponElimina
  2. Che Guevara fou un revolucionari que lluità per cuba, i el Guernica el té per expressar el dolor, l'abatiment, la catàstrofe d'Espanya amb el franquisme i la guerra civil... Jo crec que si que estàn amb la personalitat de la Marga, ja que ella és un poc extranya i revolucionària.
    Pau Cardona 2nE

    ResponElimina
  3. Jo crec que aquests quadres tenen relació amb la Margarita; el Che Guevera, perquè va ser un revolucionari que va lluitar; i jo crec que la Margarita no es rendeix, i lluia pel que vol; i el de Guernica perquè expressa dolor, és simbol de catàstrofe.
    Cristina Robles Ruau 2nC

    ResponElimina
  4. Jo crec que aquests quadres tene molta relació amb la Margarita perque en Che Guevera va ser un revolucionari que va lluitar per la revolució cubana i el seu poble.

    Iñaki 2nC

    ResponElimina
  5. Jo crec que aquets dos quadres si que tenen relació primer amb el Che Guevera perquè va ser lluitador i la Margarita és lluitadora i segon el Guernica que és durant la guerra i és el mateix pel que lluita la Margarita.
    Alba Seguí 2nf.

    ResponElimina
  6. Els quadres s'avennen perquè ella és una incomformista. El che guevara lluitava contra els dictadors. El quadre de Picasso representa el bombardeig del general Franco sobre el petit poble de Guernica.
    Lluís H.S. 2n E

    ResponElimina
  7. Jo crec que na Margarita s'identifica amb les idees comunistes. Segurament té el pòster de Che en la seva habitació perquè és un dels seus idols. Ernesto "Che" Guevara nascut en el 1928 en Rosario, Argentina coneix a Fidel Castro en el 1955 i s'uneix als revolucinaris cubans que posen fi a la dictadura a Cuba en el 1959. A més la seva mort misteriosa en 1961 el converteix en un mite per molts joves de la seva època.
    La Margarita deu estar en contra del règim Franquista. El cuadre de Guernica pintat per Pablo Picasso representa el cruel sacrifici d'inocents en temps de guerra (Guerra Civil Espanyola) provocada per l'exèrcit franquista.
    Maria Gomila 2nF

    ResponElimina
  8. Hola, jo crec que el pòster d'Ernesto "Che" Guevara té molt a veure amb la personalitat de la Margarita perquè ell era un revolucionari com ella que és revolucionària i comunista i crec que el Guernica de Picasso també té a veure amb ella perquè representa l'horror de la Guerra Civil Espanyola provocada pels franquistes i ella està en contra de Franco.
    Sofia Reis Brito 2nF

    ResponElimina
  9. Jo crec que els dos quadres que té la Margarita a la seva habitació, el pòster d'Ernesto "Che" Guevara i el Guernica de Picasso, tenen molta relació amb el caràcter de la Margarita ja que té unes ideas políticas comunistas. Ernesto "Che" Guevara va ser un dels líders de la Revolució Cubana i simbolitza la lluita contra les injustícies socials o la rebel·lió i l'esperit incorruptible, i per això té relació amb les idees de la Margarita. El quadre de Guernica representa el bomberdeig contra Guernica durant la Guerra Civil Espanyola provocada per en Franco, i la Margarita està en contra de la guerra i en Franco i això té relació amb la personalitat de la Margarita.
    Sergi Olives Juan 2nE

    ResponElimina
  10. Crec que aquets dos posters representen molt bé a na Margarita perquè tan en Che Guevara com el quadre de Picasso representen una cèrta revolució i sentiment de llibertat que és el que vol representan Margarita.
    Che Guevara va ser un revolucionari que va lluitar contra les injustícies de Cuba i va ser el llider d'aquella revolució.El cuadre de Guernica representa el sufriment i la tristesa cap a les guerres cosa que na Margarita esta en contre de les guerres i les injusticies.

    ResponElimina
  11. A mi em sembla que s'avenen molt tots dos amb la personalitat de la Margarita, perquè, per exemple, el primer quadre és de Che Gevara, que va ser un revolucionari que va lluitar per treure a Cuba de les injustícies i la Margarita en part, també és revolucionaria i està en contra de les injusticies, i també té el Guernica perquè simbolitza tot el mal que van causar els franquistes a la ciutat Vasca i ella està molt encontra del franquisme, per tant li peguen molt aquests dos quadres i per això els te a l'habitació penjats.

    Sara Gimenez 2esoF

    ResponElimina
  12. Hola jo crec aquests dos quadres tenen que veure bastant amb la personalitat de na Margarita ja que ella és comunista tal i com va ser n'Ernesto Guevara de la Serna un revolucionari argentí que va lluitar per Cuba, ella també està en contra de les lliutes i les coses injustes per les que va passar gent innocent a la dictadura d'en Franco cosa que representa el quadre de "Guernica".
    Daniela Rivera 2nF

    ResponElimina
  13. Jo crec que els dos quadres que té la Margarita a la seva habitació s'identifiquen amb la seva personaltat, perquè té unes idees polítiques comunistes. L' Ernesto "Che" Guevara, que va ser un dels líders de la Revolució Cubana, va lluitar contra les injustícies socials, i l'esperit incorruptible. El quadre de Guernica representa el bombardeig contra la població basca (Guernica) durant la Guerra Civil Espanyola per culpa d'en Franco. Com que la Margarita està en contra de la guerra i d'en Franco aquest quadre i aquest póster, s'avenen a la seva personalitat.
    Abril Reynés 2n E

    ResponElimina
  14. Jo pens que aquests dos quadres si que van amb la personalitat de n'ha Margarita, per què ella és més revolucionaria, lluita en contra de les idees polítiques i tot això i també per què té pinta de que li agraden molt més aquests tipus de cosses.
    Marga Ruiz 2nE.

    ResponElimina
  15. Té molt a veure amb la personalitat de la Margarita. En primer lloc, en Picasso, autor del Guernika, va voler denunciar amb aquest quadre el bombardeig sobre la ciutat. I Ernesto "Che" Guevara va ser un revolucionari, que va morir lluitant en contra del imperialisme.

    Sergi Olives Orfila, 2n E.

    ResponElimina
  16. Té molt a veure amb la personalitat de la Margarita. En primer lloc, en Picasso, autor del Guernika, va voler denunciar amb aquest quadre el bombardeig sobre la ciutat. I Ernesto "Che" Guevara va ser un revolucionari, que va morir lluitant en contra del imperialisme.

    Sergi Olives Orfila, 2n E.

    ResponElimina
  17. Hola, jo crec que si que té a veure que la Margarita tingui aquests quadres a dintre de la seva habitació; per una part la fotogràfia de "Che" Guevara, revolucionari de l'Amèrica llatina, que morí d'alguna manera, no sabem com i després el Guernica, pintat pel Picasso, recordant o il·lustrant el bombardeig sobre la ciutat amb el mateix nom. Recordant així com va ser de cruel la guerra cívil espanyola. Crec que aquests dos quadres s'avenen perfectament a la personalitat de la Margarita, bàsicament perque no esta gens d'acord amb la dictadura que porta el general Franco, però també tenim que tenir en compte que aquestes fotogràfies no estaven acceptades a Espanya, perque tenien un efecte revolucionari, però això no m'interessa.
    Núria Pons Pons 2nF

    ResponElimina
  18. Jo crec que el Guernica si per què picasso va expresar la seva opinió sobre el bombardeig en una manera de pintar molt extranya. A ella també li agrada pintar, per això jo crec que aquest quadre va amb el seu caràcter. El quadre d'Ernesto che Guevara, crec que també, per què ella diu totes les coses que se li acudeixen, igual que Ernesto Che Guevara.
    Cris Rotger 2nF

    ResponElimina
  19. Jo crec que tant el pòster del "Che" com el Guernica són molt representatius de la personaitat de la Margarita. El pòster d'Ernesto Guevara té molt a veure amb la seva personalitat perquè el "Che" era un revolucionari comunista, i la Margarita d'alguna manera també ho és. El Guernica també es molt semblant a la personalitat de la Margarita, perquè és un quadre sobre el sofriment patit al bombardeig Franquista a la ciutat de Guernica, a on van bombardejar civils innocents. Com que la Marga està en contra de el dictador per això té penjat aquest quadre.
    LLuc Rifà 2nF

    ResponElimina
  20. Jo crec que si que te a veure amb el caracter de la Margarita. Ella no està conforme en segons quines normes.
    Martí Isern I Escaño 2nA

    ResponElimina
  21. El poster de Ernesto “Che” Guevara té molt a veure amb la personalitat de na Margarita perquè “Che” va ser un revolucionari que va lluitar per Cuba, per totes les injustícies i ella és revolucionaria i està en contra de les injustícies d’aquest mòn. El “Guernica” pintat per Pablo Picasso el té perquè simbolitza tot el dolor del poble que van causar els franquistes, ella està encontra del franquisme. El poster i el quadre representen molt bè la personalitat de la Margarita per això els té a la seva habitació.
    Tania Martinez 2nF

    ResponElimina
  22. Crec que el pòster del 'Che' si que te a veure amb la seva personalitat per què el Che era un revolucionari Cubà, i la Margarita també és revolucionaria. El quadre del Guernica també te a verue amb ella per què representa el sufriment i dolor que van patir els ciutadants amb la guerra civil i la dictadura de Franco, i com que la Margarita està en contra de dictadura de Franco a pengat el quadre a la habitació.
    Ernesto López. 2nF

    ResponElimina
  23. La Margarita és una revolucionaria i tal vegada er això té el pòster de el revolucionari cubà "Che" Guevara. Les seves personalitats s'assemblen. El pòster de Franco deu ser-hi acausa de la reveldia de la Margarita contra les dictadures. Franco va ser un dictador molt dur que executava a la gent si no feia el que ell volia. Era el més poderós que hi havia en aquells moment i quan va morir es va acabar la seva hegemonia. Per això la Margarita deu tenir penjats aquests pòsters ja que van perfectament amb la seva personalitat.
    Lluc Bondia 2nE

    ResponElimina
  24. Jo crec que na Margarita té penjat el pòster de'n Che Guevara perquè ella es sent revolucionaria i en Che Guevara l'inspira. I el Guernica de Picasso perquè mostra el patiment del poble basc sent bombardejat pels franquistes.

    Paul Coll Tulloch 2nF

    ResponElimina
  25. Hola,Jo crec que els dos quadres que té la Margarita a la seva habitació s'identifiquen amb la seva personaltat, perquè té unes idees polítiques L'Ernesto "Che" Guevara, que va ser un senyor de la Revolució Cubana, va lluitar contra les injustícies , i l'esperit incorruptible. El quadre de Guernica representa el bombardeig contra la població basca (Guernica) durant la Guerra Civil Espanyola per culpa d'en Franco. Com que la Margarita està en contra de la guerra i d'en Franco ,aquest quadre s'ave a la seva personalitat.
    Fatima 2nB.

    ResponElimina
  26. Jo crec que aquests dos quadres tenen molt a veure amb la personalitat de na Margarita, perquè era revolucionària llavors té aquests dos quadres, del "Che" Guevara el té perquè ell era un revolucionari que va lluitar per la revolució cubana i el seu poble, i el "Gernika" el té per el dolor i la catàstrofe de la guerra civil espanyola provocada pels franquistes.

    Asmae Aghlillach 2nB.

    ResponElimina
  27. Aquests dos quadres tenen molt que veure amb la personalitat de Magarita,perquè ella es revolucionària i comunista i per aixo té aquests dos quadres del Che de Guevara el té perquè ell era un revolucionari q va lluitar per a la revolució Cubana i el de "Gernika" el té per simbolitzar el dolor i la catàstrofe de la guerra civil espanyola probocada per el exercit franquista.

    PERE SAURA 2nA

    ResponElimina
  28. Hola, jo crec que aquests dos quadres tenen a veure amb la Margarita ja que ella és comunista com Che de Guevara. Com que España està en dictadura vol llibertat.
    El quadro de Picasso es va fer per simbolitzar la època en que Franco exercia la seva dictadura.

    Àfrica.H 2nC

    ResponElimina
  29. Hola, jo crec que la Margalida té aquests dos quadres perquè tenen a veure amb la seva personalitat.
    El de Che de Guevara crec que el té perque era un revolucionari que va lluitar a la revolucio Cubana.
    I el de "Gernika" el té per simbolitzar el dolor i la gran catastrofe de la guerra civil a espanya.

    Francesc Martí 2nB

    ResponElimina
  30. Jo crec que aquests quadres s'avenen amb la personalitat de la Margarita,perquè expressan la llibartat i la independència.

    Clara Centellas 2nC

    ResponElimina
  31. Hola jo crec que na Margalida té aquests dos quadres a la seva habitació perquè té a veure amb la seva personalitat i el cuadre de Che de Guevara crec que el té perquè ell és comunista igual que Che de Guevara i el Guernica crec que el té penjat perquè té a veure amb la guerra civil.
    De Xavi Olivé Sintes de 2nD

    ResponElimina
  32. Si perquè és una noia revoluçionaria amb idees comunistes i ançies de llibertat, el Che era comunista i el guernica expressa la catastrofe i el dolor de la guerra civil.

    Joan Pérez Capdevila 2nE

    ResponElimina
  33. Jo crec que na Margarita té aquests quadres a la seva habitació,per què ella es comunista igual que el Che de Guevara i el de Guernica per simbolitzar el dolor i la catastrofe provocada per la Guerra Civil a Espanya.

    De Sara Zamora 2nB

    ResponElimina
  34. Jo crec que els quadres de Che Guevarra i El Guernica encaixen amb la seva forma de ser, perquè és comunista com el Che Guevarra i El Guernica en Picasso el va dibuixar pel ensorrament de "La Guerra Civil" a Espanya.

    Marc Cardona Terrés 2nB

    ResponElimina
  35. Jo trobo que els quadres si que s’avenen amb la personalitat de Margarita que es una noia revolucionaria i de idees comunistas, ja que el Che Guevara era un revolucionari que va ajudar a Cuba i a altres llocs de Amèrica, i el quadre e Picasso el Gernika representa l’horror de la Guerra Civil espanyola.

    Miquel de la cruz 2B

    ResponElimina
  36. Jo crec que els quadres que na Margarita té d'Ernesto 'Che' Guevara i del Guernica conjunten molt bé amb la personalitat d'ella, ja que n'Ernesto 'Che' Guevara va ser un revolucionari que va lluitar amb Cuba i el Guernica el va dibuixar en Picasso per els danys causats a la Guerra Civil espanyola.
    Na Margarita també va en contra de les guerres i és comunista, per açó, es com ells i té les mateixes idees.

    María Zamora 2A

    ResponElimina
  37. Jo sí que crec que aquests pósters van amb la personalitat de na Margarita, perquè ella és revolucionaria igual que "Che" Guevara. I el quedre del Guernica, representa el dolor i el patiment i les idees comunistes van en contra de les guerres.

    Eva Mangado Mier 2nE

    ResponElimina
  38. Jo crec que els posters van amb la personalitat de na Margarita,perque és igual que Che Guevara.I el quadre de Picasso el Gernika,presenta l'horror de la guerra civil.

    Ismael Cabrera Simonet 2nB

    ResponElimina
  39. Jo crec que la Margarita si que se sent identificada i que si que li agrada aquests pòsters perquè si no no els penjaria a la seva habitació. Ernesto "Che" Guevara va ser un revolucionari que va lluitar per la revolució a Cuba i el quadre del Guernica representa tot el dolor que va patir aquell poble per culpa de Franco.Na Margarita és una al·lota molt comunista i en contra del Franquisme per tant crec que ella se sent bastant identificada amb aquests quadres

    ResponElimina
  40. Jo crec que a na Margarita li agrada l'art i té cuadres a la seva habitació i es comunista com Che de Guevara.
    El guernica te a veure ambla guerra civil.

    Lluc Marin 2C

    ResponElimina
  41. Crec que si que tenen molt a veure amb la personalitat de la Margarita perque ella és antifranquista y vol posar fi a la didctadura . El cuadre de Che Guevara ens mostra la foto d'ell , que va ser un home cuba revolucionari que va lluitar per la revolució cubana on va morir per el seu país .Sembla que la Margarita voldria fer lo mateix contra en Franco.Y l'altre que és el Guernica ensenya el patiment de la gent quan el poble va ser bombardetjat per els franquistes ,que podriem dir que pega bé amb la personalitat de la Margarita perque sembla valenta i crec que aquest cuadre és molt significatiu per ella , per recordar-se de la guerra civil que va haver fa temps i el sufriment que hi va haver .

    James Glass 2nF

    ResponElimina
  42. Hola, aquests dos pòsters que la Margarita té penjats a l'habitació li treuen bastant. Ambdós són signes revolucionaris i, per tant, la Margarita s'hi sent bastant identificada.
    Marta Pons 2nE

    ResponElimina
  43. Jo crec que si es deu sentir identificada amb aço perque son simbols de revolucions, un de la revolucò latinoamericana(en concret cuba) i l'altre es de la revoluciò espanyola y na Margarita li agraden aquestes coses.


    Danny Dávila 2nE

    ResponElimina
  44. Jo crec que els cuadres que té na Margarita dins la seva habitació, s'esvenen amb la seva personalitat, perque el cuadre de n'Ernesto Che Guevara, va lluitar amb la revolució a cuba, i també el quadre de Guernica, perque simbolitza el catastrofe i el patiment.


    Marina Martínez 2c

    ResponElimina
  45. Penso que els quadres que na Margarita té d'Ernesto 'Che' Guevara i del Guernica s'identifiquen molt bé amb la seva personalitat, perque n'Ernesto 'Che' Guevara va ser un revolucionari que va lluitar amb la revolució a cuba i el Guernica el va dibuixar en Picasso per els danys causats a la Guerra Civil espanyola. Na Margarita, és revolucionaria i comunista, va en contra les guerres i algunes normes, per aço els admira i té el seu poster a la seva habitació.

    Isabela Cristina 2a

    ResponElimina
  46. jo crec que els cuadres que té na Margarita dins la seva habitació van molt be amb la seva personalitat , perque el cuadre de n'Enesto Che Guevara , va lluita molt bé , i tambe el quadre de Guernica perque signifuiquen males coses

    júlia camps 2a

    ResponElimina
  47. Jo crec que els dos quadres si que van amb la personalitat de la Margarita, els dos representen revolucions, dolor o patiment, i crec que la noia s'hi pot sentir identificada.
    Àngela Pons Martí 2n E

    ResponElimina
  48. jo trob que els quadres que te na margarita penjats a la seva habitacio tenen que veure amb la personalitat de na margarita per que en Che Guevara va lluitar amb la revolucio de cuba i ell l'inspira a na margarita

    jack hoey 2nD

    ResponElimina
  49. Jo crec que els dos quadres van amb la personalitat de la Margarita, els dos volen dir dolor, patiment, lluita i relacionat amb la revolució de Cuba.
    Van relacionats amb la personalitat de la Margarita perquè ella es molt masculina i es molt lluitadora, aconsegueix sempre el que vol.


    Júlia Carreras 2n D

    ResponElimina
  50. Jo crec que aquests dos quadres van molt bé amb la personalitat de na Margarita, ja que ella és molt revolucionaria i lluitadora i sempre va contra en Franco, que havia en aquells temps.

    Marina Pons 2nC

    ResponElimina
  51. Hola, jo crec que els pòsters que té na Margarita a la seva habitació és del seu gust ja que a ella li agrada aquest tipus de gent que lluita per aconseguir el que vol.

    Lucía Seguí Pons 2nC

    ResponElimina
  52. Hola, jo crec que aquests dos quadres que té na Margarita penjats a la seva habitació van amb la seva personalitat, i que es deu sentir identificada ja que tots dos són lluitador, i lluiten pel que volen i ella també ho és i defen els seus pensaments.

    Sara Tudurí Morente 2nE

    ResponElimina
  53. Hola, jo crec que aquests dos quadres són dels gustos de na Margarita, perquè ella es una noia lluitadora, lluita per el que vol aconseguir i aquests dos quadres fan referència a això. Jo pens que ella es deu sentir ben identificada!!
    Míriam 2nE

    ResponElimina
  54. Hola, jo crec que na Margarita té aquest dos quadres penjats a la seva habitació per que es deu sentir identificada amb ells.
    Abril Sánchez 2ºE

    ResponElimina
  55. A jo me sembla que aquestes dos copies d'aquests quadres que té la Margarita en la seva habitació, les té perquè ella es sent identificada amb ells.

    Ana Gomila 2nD

    ResponElimina
  56. Jo crec que aquest dos quadres tenen molt a veure amb la Margarita i la seva personalitat perquè era antifranquista i vol posar fi a la didctadura. El "Che" Guevara és un revolucionari cubà que va morir pel seu país,( Sembla que la Margarita voldria fer lo mateix contra en Franco). I el "Guernica" el té perquè representa el dolor de la guerra cicil espanyola.

    Joan Cardona 2nF

    ResponElimina
  57. Jo crec que si perque el guernica es un cuadre de picasso que represent el dolor de la gent espanyola en la guerra civil i el sufriment que ell va experimentar i el"Che" va lluitar per el seu pais i va morir per ell

    ResponElimina
  58. Jo crec que els dos quadres tenen molt a veure amb la personalitat de na Margarita, perquè el “Guernica”, representa el dolor de la gent, que va a sofrir a la guerra civil Espanyola. N’ Ernesto "Che" Guevara va ser un revolucionari que va lluitar per la revolució a Cuba, i ella es sent identificada, ja que li agradaria fer el mateix.

    ResponElimina
  59. Hola,jo crec que els dos quadres que té la Margarita a la seva habitació s'indentifiquen molt amb la seva personalitat ja que ella té unes ideas políticas comunistas,perquè per una part la fotogràfia de "Che" Guevara,que va ser un dels líders de la Revolució Cubana,que va lluitar contra les injustícies socials,l'esperit incorruptible.El quadre de Guernica representa el bomberdeig contra Guernica durant la Guerra Civil Espanyola provocada per franquistes i en Franco.Per això la Margarita està en contra de la guerra i en Franco.

    Cecille Maloles 2nF

    ResponElimina
  60. Crec que si que van amb la personalitat de la Margarita perquè es veu que ès una persona revolucioària y que està en contra de la guerra i tot aixó. Per això té el un póster d'en Che Guevara que va lliutar pels drets de cuba i el quadre de Gernika que representa el sufriment i el que van pasar a la guerra d'Espanya. Keren 2nf

    ResponElimina
  61. Crec que la Margarita es sent identificada amb els dos pòsters, perquè Ernesto Guevara era un revolucionari per Cuba, i Picasso pintà el Guernika per expressar el dolor i sufriments dels guerrers en la Guerra d'Espanya i pel franquisme. Es sent identificada perquè la Margarita és una persona revolucionaria, i que lluita pels seus drets. Jesús Bravo 2nE

    ResponElimina
  62. Jo crec que na Margarita té els quadres perquè es sent identificada perqè ella és un revolucionària. Per un banda, té un quadre de Guernica que representa tot el que va passar a la guerra d'Espanya i tot el sufriment que patim. Per l'altre banda, un quadre que té d'en Che Guevera que va lluitar per totes els drets de Cuba.

    Maria Carreras Jiménez.
    2nE

    ResponElimina
  63. Jo crec que els dos quadres tant el de "Che" Guevara i la representació d'en Picasso, el Guernica, tenen molt a veure amb la personalitat que té na Margarita. Pot ser també que es pugi sentir identificada amb ells. He posat aquestes dues raons perquè sembla que ha de ser una persona difícil de vèncer i que no es rendeix fàcilment per aconseguitr les coses.
    Xavi Olives 2nE

    ResponElimina
  64. Jo me pens que si s'avenen amb la Margarita perque ella és comunista i el "Che" Guevara era revolucionari i el Guernica es un quadre que ensenya la guerra civil.

    Pau Jiménez Melsión 2nE

    ResponElimina
  65. Jo crec qué els dos quadres tenen bastant a veure amb la seva personalitat, però també en què ella pareix comunista i la representació del Picasso representa la guerra civi a Espanya.

    Cipri Muñoz Fernandez 2nB.

    ResponElimina
  66. Els dos quadres, tant "El Guernica" com el póster de n'Ernesto "Che Guevara" queden perfectes amb la personalitat de la Margarita, perque l'Ernesto va ser un revolucionari a Cuba, que lluitaba contra les injusticies que es produien allà. En certa manera la Marga també vol lluitar contra les injusticies que ne Franco imposava a Espanya.El Guernia representa el dolor que es va sufrir a la guerra civil,na Marga es comunista, està en contre de les guerres, definitivament els dos quadres s'identifiquen molt amb ella.
    Clara Cabezas Mas 2ºe

    ResponElimina