Fitxa bibliogràfica

dimecres, 25 de gener del 2012

Aquí teniu un vídeo sobre el "Perpetuum mobile", de Leonardo da Vinci, del que parlen l'oncle Luís i en Javier, al capítol 3. Què t'ha semblat aquest vídeo d'animació? Has entès millor la teoria del moviment perpetu?
Publica el teu comentari.

73 comentaris:

  1. A mi m'ha paregut un video amb un contexte i una historia bastant complexa i imaginativa i no té un missatge clar i llavors es pot interpretar de una manera o una altra, aunque ha sigut un poc difícil d'entendre al final he après qualque cosa més sobre el perpetuum mobile.
    Patxo Uribe 2F

    ResponElimina
  2. A jo aquest video m´ha semblat una mica dificil de comprendre,no ho he entès ben bé del tot;però he arribat a comprendre que fa coses que no creu que arribin a funcionar, però si això passes, que molt dificilment passaría,significaria que el segon principi de la termodinàmica era erroni.No ho he entès gaire, però crec que és això.
    Cristina Robles Ruau 2nC

    ResponElimina
  3. L'he entès molt millor, s'explica molt bé i també es entretingut. M'ha semblat molt interessant i compressiu, els robots viuen del perpetuum mobile, i es impossible perquè sempre s'arriba a un punt d'equilibri, i s'atura, en aquest cas, es moren...
    Pau Cardona 2nE

    ResponElimina
  4. Jo no l'he acabat d'entendre-ho tot, encara que m'ha ajudat a comprendre algunes coses amb el robot i que viu amb el mobiment perpetu i que si s'atura es mor. Però crec que el vido està ven fet i els dibuixos estan molt be ja que es una película muda.
    Alba Seguí 2nf.

    ResponElimina
  5. A jo m'ha paregut un video amb un contexte una mica dificil de comprendre,peró aquest missatge explica que sempre necesitam moviment perque sense moviment el mon se atura.

    Iñaki 2nC

    ResponElimina
  6. A mi m'ha parescut un video molt interessant i una mica estrany.No m'ha ajudat ha entendre la teoria del moviment perpetu(perpetuum mobile.)
    En un viatge que vaig fer a Barcelona, vaig anar al museu de la ciencia (caixa forum). Allà vaig poder contemplar que el moviment perpetu és imposible gràcies a una màquina que tenia unes bolles penjades d'un fil, com la que surt al video.
    Lluís H.S. 2n E

    ResponElimina
  7. A jo m`ha semblat un video, interessant, original, entretingut i a la vegada estrany. Gràcies a aquest video entenc un poc millor la teoria del moviment perpetu, però tampoc m´ha ajudat gaire. Segons el que ens ensenya el video el moviment perpetu no existeix, un moviment pot durar molt però no pot durar eternament.
    Sergi Olives JuAn 2nE

    ResponElimina
  8. He vist el video varies vegades he intentat fixar-me en alguna definició o explicació del Perpetuum Mobile i no m'aclara res. Per tant si es tractava d'entendre el concepte del Perpetuum Mobile no m'ha semblat molt conseguit. Consultant amb altres medis he averiguat que es tracta d'una màquina que desprès de rebre un impuls no es deté mai, sense necesitat d'energia externa.
    Maria Gomila 2nF

    ResponElimina
  9. Jo sincerament l'he vist dues vegades i no m'ha sevit de res, açò del moviment perpetu (perpetum mobile) crec que no és lo que millor se me dona, es ve que el video està ben fet, i m'agraden els dibuixos, però no m'ha servit de gaire, i la explicació de l'oncle Lluís a en Javier tampoc la vaig entendre.
    Clara Cabezas Mas 2ºE

    ResponElimina
  10. El vídeo m'ha servit per entendre un poc millor la teoría del perpetum mobile ja que aqui es veu com mai cap mecanisme per molt complexe que sigui pot durar eternament,es a dir que cualsevol objecte o persona,inclús el mon algún dia s'aturara,Res te un moviment eternament,tot s'acaba aturant.Peró el vídeo al princípi es va un poc dificil d'entendre.

    Carla Linares 2nc

    ResponElimina
  11. Hola,m'ha semblat un video interessant i entretingut que vol transmetre molts missatges i m’ha agradat. Crec que m’ha ajudat un poc a entendre el moviment perpetu i crec que el que passa és que res dura per sempre i els “perpetuum mobile” sempre s’acaben aturant.
    Sofia Reis Brito 2nF

    ResponElimina
  12. A mi m'ha semblat un video interessant, ja que els dibuixos, les imatges... Són atractives, pero alhora dentendre que es el "perpetuum mobile" no em queda molt clar. No ho acab de veure clar amb aquest video, i l'explicació de l'oncle Lluís al Javier tampoc em va quedar clara, l'únic que entenc es que les coses no poden estar sempre en moviment, perquè arriba un moment que l'energia s'equilibra en parts iguals.
    Abril Reynés 2n E

    ResponElimina
  13. El video m'ha agradat, te bons dibuxos i imatges, però m'ha semblat que era un poc difícil d'entendre, però, al final amb la explicació de l'oncle Lluís i amb el video m'ha quedat clar.
    Maria Perez 2nF

    ResponElimina
  14. Hola a jo aquest video m’agradat ja que trob que és bastant interessant per la manera en que està dibuixat etc. Sincerament no m’ajudat a entendre més coses sobre el "perpetuum mobile" i la definició de l’oncle Lluís tampoc m’ajudat molt a entendre que és un "perpetuum mobile".
    Daniela Rivera 2nF

    ResponElimina
  15. El video era entretingut i estava ven fet amb bones imatges, però no ajudava gaire a entendre que és un "perpetuum mobile" ja que no hi havia cap aclarament o definició. Jo però, em vaig tornar a llegir l'explicació de l'oncle Luis i ja em va quedar clar del tot. Ara se que un "perpetuum mobile", és una màquina que es pugui moure eternament d'un sol impuls sense que li arribi més energia.

    Lluc Rifà 2nF

    ResponElimina
    Respostes
    1. al comentari hi ha escrit ven fet i hauria de ser ben fet
      Lluc Rifà 2nF

      Elimina
  16. Hola bon dia, jo crec que el video està molt bé perquè està molt ben fet, però no esta del tot clar el que és el perpetuum mobile. No se si ho he entés molt però em sembla que és alguna cosa que pot estar en moviment sempre, i que pel que és veu és imposible de aconseguir.

    Sara Gimenez 2esoF

    ResponElimina
  17. El video tenia una animació molt bona però no he aconseguit entendre el missarge, m'ha servit per veure instruments que intenten aconsuguir un perpemtum mobile però no son perfectes i no ho aconsegueixen.La teoria es bastant clara però es compltament contraria a la segon principi de la termodinamica: Qualsevaol incluits els perpentums cosa arrivarà a assolir el sue punt d'equilibri.

    Joan Pérez Capdevila 2nE

    ResponElimina
  18. A jo aquest vídeo m'ha paresgut bé, sembla un vídeo interessant al principi i ho ha estat, però, la veritat es que no he après res de nou sobre el "perpetuum mobile".
    Marga Ruiz 2nE

    ResponElimina
  19. Crec que he captat el missatge del vídeo: Els robots del cemeentiri vivien gràcies al moviment perpetu ("perpetuum mobile"), però quan els diferents aparells de la taula (els engranatges del cor, la bolla que gira...) s'aturen, els robots moren, aturen de funcionar.
    Jesús Bravo 2n E.

    ResponElimina
  20. La animacio d'aquest vídeo està molt bé, i crec que he entès le teoria, els robots del cementiri estaven formats per el "perpetuum mobile" i quan arriven al punt d'equilibri(com explica al llibre) aturn de funcionar , i moren.
    Ernesto López. 2nF

    ResponElimina
  21. El vídeo i l'història són molt bons. Per una persona que no sap el que és un mòbil perpetu és un poc complicat de seguir però el sentit de l'història es basa amb el segon principi de la termodinàmica.

    Sergi Olives Orfila, 2n E.

    ResponElimina
  22. Hola, a jo el vídeo m'ha assemblat rar,original i sobretot estrany. M'ha ajudat un poquet a entendre millor la teoria de el segon principi de la termodinàmica, però tot i això, no ho acab de entendre del tot.
    Segons la historia un moviment no pot acabar mai ja que arriba un moment que la energia que es transmet queda equivalada.
    Lluc Bondia 2nE

    ResponElimina
  23. Jo ja entenia el tema de moviment perpetu , i aquest video només m'ajudat recordar com eren alguns objectes de moviment perpetu .
    L'animació ma semblat molt estranya i bastant aburrida .

    James Glass 2nF

    ResponElimina
  24. Jo això del Perpetuum mobile no ho entès molt bé. En el video ensenyen un home i un robot que estàn sempre a dins de una sala i que hi ha uns objectes que mai aturen de fer el que fan. I un dia l'home, que també ès un robot, posa un altre mecanisme en marxa i tots els altres s'aturen incluit el que ell havia posat i el robot i l'home robot es moren.
    Però jo segueix sense entendre que ès el Perpetuum mobile.
    Cris Rotger 2nF.

    ResponElimina
  25. Hola, jo quan vaig llegir el llibre, la part sobre el moviment perpetu, ja sabia cosa, i amb el video, m'he quedat igual, no s'enten res, i l'únic que vist ha sigut un noi enterrant a un home robot i ja esta. L'únic que se, és que el moviment perpetu no existeix, per exemple: el sistema solar més els vuit planetes, tots ells estan cercant un punt en comú, però mai el trobaran, per això es diu el moviment perpetu, perque mai s'atura si no es que troba el punt exacte on aturar-se, per aixó si un dia entre millions d'anys el sistema solar s'atura, voldra dir que ha trobat un punt en comú i també amb l'alineació.

    Núria Pons Pons 2nF

    ResponElimina
  26. He vist el video dues vegades, m'ha semblat interessant al final l'he acabat d'entendre amb ajuda d'uns altres medis.Aquest video no te un missatge molt clar hi cadascun el pot interpretar com vulgui. Jo amb el llibre l'he acabat d'entendre, l'únic que sé, és que gira i gira fins que arriba a un punt i s'àtura i que el moviment perpetu no existeix.
    Tania Martinez 2nF

    ResponElimina
  27. M'agradat el video, i per el que he vist no es possible que hi hagi rés en continu moviment, ja que arriba un moment que tot s'atura, ja que es imposible estar sempre en moviment
    Martí Isern 2nA

    ResponElimina
  28. Hola, el video ha estat bé per le imatges i tot açò,però no ma quedat clara la teoria del Perpetuum mobile estic igual que abans de veure el video. Tan sols se com a demostrat el video que tot te un final, cap cosa es eterna i el moviment perpetu tampoc perquè arriba un moment en el qual les dues energies ( la del Perpetuum mobile i la resta de l'univers) s'equilibren llavors el moviment s'atura.
    Robert Caraian 2n E

    ResponElimina
  29. Si parlessim de cinematografia o animació, diria que esta be, pero si el proposit es explicar que es un perpetum mobile, sincerament no m'ha servit res. Per començar, els personatges ni parlen, i l'unic que sembla referir-se a els perpetum es els artefactes del mag raro aquest.

    Dámaso de la Cruz, 2nF

    ResponElimina
  30. Si parlesim de cine animat li posaria un 9 (podria estar millor) si parlam de explicar els perpetum mobile li posaria un 1 l'explicacio no s'enten ademes els personatjes no parlen i els perpetum mobile pareix que nomes els mostra el señor de el soterrani aquell.
    joan p. 2f

    ResponElimina
  31. al comentari hi ha un error: a la primera linia hi ha escrit ven fet, té que ser ben fet

    ResponElimina
  32. Hola, jo m'ha ajudat el video per entendre que és un perpetuum mobile i la animació està bastant bé.

    Paul Coll Tulloch

    ResponElimina
  33. Hola, aquest video m'ha ajudat a entendre què és el moviment perpetuu ancara que ja l'havia entès bastant bé al fragment del llibre que ho explica, és una roda que gira fins que l'energia troba un punt d'equilibri i es para, per tant no esxistèix.

    Àfrica.H 2nC

    ResponElimina
  34. Hola, aquest video m'ha semblat bastant bé però crec que la idea d'entendre que es el moviment perpetuu es dificil d'entendre.

    Francesc Martí 2nB

    ResponElimina
  35. Hola aquest video m'ha ajudat un poquet més lo que vol dir Perpetuum mobile però encara no ho he entes del tot .
    De Xavi Olivé Sintes

    ResponElimina
  36. A jo me sembla que aquest video deixa bastant clara la idea de què és el "Perpetuum mobile" , encara que a jo no m'ha servit gaire , ja que quan ho vaig llegir al llibre ja ho vaig entendre.

    De Sara Zamora 2nB

    ResponElimina
  37. A jo ni amb aquest video ni amb el que diu el llibre no m'ha quedat clar el que és un "Perpetuum Mobile"

    Marc Cardona Terrés 2nB

    ResponElimina
  38. A jo em sembla que aquest vídeo no pots entendre gaire be el que es un perpetuum mobile ja que el vídeo en si es difícil d’entendre però amb el llibre ja o havia entes.

    Miquel de la cruz 2B

    ResponElimina
  39. Jo no he entes gaire la part en la que el robot fa aquella escultura amb la seva forma dins un cercle quasi al final del video i despres el nen l'agafa. Jo he entes més la forma en la que ho ha expressat el llibre que no com ho ha fet el video.

    Marina Pons 2nC

    ResponElimina
  40. Aquest vídeo, la animació, m'ha semblat molt elaborada però del concepte perpetum mobil, no m'ha ajudat gaire a entendre-ho millor.

    Eva Mangado Mier 2nE

    ResponElimina
  41. El video ma ajudat a entendre millor el 'perpetuum mobile', aunque hi ha algunes parts del video que no he entés, peró el concepte m'ha quedat bastant clar.

    María Zamora 2A

    ResponElimina
  42. A mi el vídeo m’ha ajudat més ha entendre que volia dir “perpetuum mobil “ encara que ja ho sabia desde que ho vaig llegir al llibre.

    Quimi Tudurí de 2nA

    ResponElimina
  43. L'animació d'aquest vídeo no és molt bona,però jo no he entés.En cas que en el llibre t'ho explica millor.

    Ismael Cabrera Simonet 2nB

    ResponElimina
  44. Hola aquest video m'ha agradat encara que no l'entengui massa.
    Hem va quedar més clar amb lo que vaig llegir el llibre.

    Lluc Marín 2c

    ResponElimina
  45. Hola, aquesrt video no explica gaire el significat de "perpetum mobile" però al llibre l'autor ho deixa bastant clar. En quant a animació està molt ben realitzat.

    Marta Pons Cardona 2nE

    ResponElimina
  46. A mi l'animació d'aquest vídeo sobre el "perpetuum mobile" m'ha semblat fantàstica i molt original, però no m'ha servit de molt per entendre el concepte de "perpetuum mobile" ja que no està gaire clar.
    Xavi Olives 2nE

    ResponElimina
  47. Era un video clar, original y molt traballos. No ha estat malament, ho he entes be sense mirar aquet video, pero aquet video com que no explicaba gaire cosa sobre el ''perpetuum mobile''y si ho explicaba no s'ha entingut gairè.

    Danny Dávila 2n E

    ResponElimina
  48. hola, aquest video d'animació, sobre el perpetuum mobile, m´ha semblat entretingut e interessant, pero hem sembla que ho explica millor al llibre que en aquest vídeo, perque no explica casi res del perpetuum mobile.

    Marina Martínez 2c

    ResponElimina
  49. Aquest video m'ha agradat però és un poquet extrany,és entretingut però un poc difícil d'entendre! Espot entendre millor llegint el capítol del llibre.

    Guida Pons 2n A.

    ResponElimina
  50. Hola, m'agradat aquest vídeo, es divertit la manera que ho fa, però jo crec que al llibre ho explica millor ja que en aquest video no s'enten gaire.

    Lucía Seguí Pons 2nC

    ResponElimina
  51. M'ha semblat que té una bona animació i uns bons dibuixos. La teoria del "Perpetuum mobile" l'havia entès una mica amb l'explicació que l'oncle Luis li fa a en Javier, amb aquest video m'ha quedat una mica més clar.
    Àngela Pons Martí 2nE

    ResponElimina
  52. hola! a mi em sembla que aquest vídeo de perpetuum mobile o "explica" bestant be perquè o pots veure, però en el llibre s'entén millor.

    clara goñalons 2nC

    ResponElimina
  53. Hola, a jo aquest video m'ha semblat bastant interessant, entretingut i amb una bona animació però de totes maneres en l'explicació del llibre s'explica millor tot el tema del "Perpetuum mobile".

    ResponElimina
  54. Hola, a jo aquest video m'ha agradat bastant i l'animació també, està ben el·laborat. Però amb l'explicació que li va fer l'oncle a en Javier del "Perpetuum mobile" del llibre em va quedar més clar que amb aquest video.
    Míriam 2nE

    ResponElimina
  55. HOla,a jo aquest video ma ajudat un poc mes a entendre millor el que es perpetum moblie,pero encara aixi no ho entes del tot be,ma va quedar es clar al.llibre, pero le animacions del vidio, m'han agradat.
    Abril SAnchez 2°E

    ResponElimina
  56. A aquest video sobre el "Perpetuum Mobile", ma ajudat a entendre millor que és i com funsiona aquest aparell, pero ho he entés millor en l'explicació del llibre.

    Ana Gomila 2nD

    ResponElimina
  57. Aquest vídeo d'animació sobre el perpetuum mobile m'ha semblat que té una bona història però a l'hora de explicar el que és el perpetuum mobile em sembla que no ho fa gaire bé. Es pot entendre si saps del que tracta el tema, però si no ho saps crec que no entendries res, ar bé jo he aprés que tot el que té moviment perpetuu acaba aturant-se.

    Joan Cardona 2nF

    ResponElimina
  58. Aquest video sobre el perpetumm mobile no ma ajudat res, jo ja entenia que era el perpetumm mobile aquest video nomes ma mostrat alguns aparells de moviment perpetu

    ResponElimina
  59. Aquest vídeo no m'ha ajudat a entendre un poc més sobre el perpetuum mobile però al llibre hi ha una bona explicació sobre això.


    Guiem Sintes 2nD

    ResponElimina
  60. Aquest video no m'ha ajudat perque aso nomes m'ha ajudat pero perque jo ja sabia lo que era un perpetuum mobile.

    jack hoey 2nD

    ResponElimina
  61. Hola,aquest video no m'ha ajudat a entendre lo que es un perpetuum mobile,perque ja sabia lo que era,damunt al video es molt dificil veure i entendre lo que mostra

    ResponElimina
  62. Hola, la veritat aquest vídeo no m'ha ajudat molt a entendre que era un perpetuum mobile perquè a l'hora d'explicar el que és el perpetuum mobile em sembla que no ho fa gaire bé, pero amb la explicaciò del llibre ho vaig entendre millor.

    Cecille Maloles 2nF

    ResponElimina
  63. Jo crec que aquest filmat, te bons grafics i una bona historia, però el que fa referència a l'explicació del que és un perpetuum mobile, no es bo d'entendre. Ho vaig entendre molt millor del llibre, he entès que cada moviment, sempre acaba. Si hagués vist nomes el video, ara no en tendria ni idea.

    Giulia Virgili, 2n F

    ResponElimina
  64. Aquest video no m´ha aclarat molt el que és un pertuum mobile, crec que al llibre ho exppliquen molt millor i encara que no el poguem veure, només imaginar-ho, el video de dibuixos no ho explica gaire bé. Però els dibuixos en si m'han agradat. Keren 2nf

    ResponElimina
  65. Aquest video no és gaire facil d'entendre i al llibre ho entes millor. Pero el video està molt ben fet, sobretot els dibuixos.

    ResponElimina
  66. Aquest video es difícil de entendre. Tot i que ja me ha quedat clar perquè entenc el llibre. Les imatges i els dibuixos són fàcils de entendre.

    Maria Carreras Jiménez.
    2nE

    ResponElimina
  67. Hola, el vídeo m’ha ajudat més ha entendre que volia dir “perpetuum mobil “ ,perquè quan vaig llegir el capítol no ho vaig entendre bastant.
    Fatima aghlillach zaar 2nb

    ResponElimina
  68. Hola, a jo aquest video m'ha semblat bastant interessant, i he entés molt millor que volia dir "Perpetuum Mobile".
    Asmae aghlillach zaar 2nb

    ResponElimina