Fitxa bibliogràfica

dimecres, 25 de gener del 2012

"EL COMBAT DE LLIBRES"
La Violeta i en Javier comencen a entendre's, a partir de l'intercanvi de les seves lectures favorites. Aquí en tens algunes de les que s'esmenten al capítol 3. Clica damunt les portades i podràs veure'n les fitxes bibliogràfiques. Quina et llegiries? Per què? Què és el que t'ha cridat l'atenció? Publica el teu comentari

71 comentaris:

  1. Jo crec que el llibre que més m´agradaria és "El vigilant en el camp de sègol", de J.D.Salinger; perquè els temes dels altres llibres no m´agraden, però el d´aquest llibre tracta d´un adolescent, i hem sembla bastant interessant.El que m´ha cridat l´atenció és que la germana petita del protagonista fos la que el "salvi".
    Cristina Robles Ruau 2nC

    ResponElimina
  2. Jo penso que les cròniques marcianes es un bon llibre, m'agrada la ciencia-ficció i les noveles rares. M'agraden els temes del que tracta el llibre i penso que és el més adequat per jo. M'ha cridat l'atenció el títol i els temes, són molt diferents.
    Pau Cardona 2nE

    ResponElimina
  3. Jo penso que "El vigilant en el camp de sègol" de J.D.Salinger és un llibre molt interessant, i trob que és un llibre que et fa pensar i reflexionar sobre les coses que s'hi escriuen. La ficha fa bona pinta, i trob que es un llibre que m'enganxa. També m'ha cridat l'atenció el títol, ja que es diferent i sembla enigmàtic.
    Abril Reynés 2n E

    ResponElimina
  4. Jo penso que el que m'agradaria més és "El vigilant del camp de sègol" de J.D.Salinger perquè el trobo més interessant que els altres ja que va d'un adolescent.Els altres llibres no m'han paregut tant interessants tot hi així no hem faria res llegir els altres perquè també m'han agradat.
    Alba Seguí 2nf.

    ResponElimina
  5. Jo hem penso que "les cròniques marcianes" es un bon llibre, m'agrada la ciencia-ficció i el misteri, m'ha cridad la atenció el títol.

    Iñaki 2nC

    ResponElimina
  6. A mi m'agradaria llegir el llibre de "La metamorfosi" de Franz Kafka perquè em sembla emocionant que una persona se'n vagi a dormir i al dia següent es trobi convertida en un gran escarbat.
    Lluís H.S. 2n E

    ResponElimina
  7. A jo totes les fiches dels llibres tenen bona pinta, tots els llibres semblen interessants i originals. M'agradaria llegir qualsevol dels quatre llibres però el que em fa més ganes llegir és "La metamorfosi" ja que és molt entretingut que un viatjant de comerç es desperti un matí i s'hagi convertit en un insecte monstruós. També el que m'agrada d'aquest llibre és que té un to de ciència de ficció.

    ResponElimina
  8. Jo llegeria "Les crònoques marcianes" perquè m'agraden els llibres de misteri i ciencia-ficció. A més m'intriga que pogui haver vida humana fora del nostre planeta. M'ha cridat molt l'atenció que digui que la ciencia-ficció es una metàfora dels problemes de l'humanitat com el desamor, la por, la viòlencia, etc.
    Maria Gomila 2nF

    ResponElimina
  9. Hola,jo llegiria "Les cròniques marcianes perquè m'agradaria saber si hi ha vida en altres planetes i com son els altres éssers vius als que podem anomenar marcians. Però encara m'agradaria més llegir "El vigilant en el camp de sègol" perquè em sembla un llibre interessant i crec que em podria agradar. M'ha cridat l'atenció que al protagonista li agradés ajudar els nens a no caure pel penyassegat en el camp de sègol.
    Sofia Reis Brito 2nF

    ResponElimina
  10. A mi tots els llibres m'han paregut interessants, insinuants i amb un contexte atrevit però molt interessant i que faria les lectures molt més fàcils de llegir. Però encara que m'agradaria llegir tots els llibres, m'agradaria llegir "El vigilant en el camp de sègol" perquè m'he sentit identificar amb el nen que pensa que el món esta ple de injusticies i també m'agradaria llegir "El vell i la mar" que es un llibre amb un gran exemple de superació i afan, que fa que pensi en el rugby i en mi perquè a mi m'arada posarme retos i superarme dia a dia.
    Patxo Uribe 2F

    ResponElimina
  11. Jo em llegiria el llibre "El vigilant del camp de sègol" perquè m'agraden les novel·les que expliquen la difícil vida d'altres persones i així ens adonem de que el mon és molt difícil però així i tot s'ha de lluitar i aconseguir el que un vol.
    M'agrada com aquet noi es poroposa una meta on arribar i vagi superant dia a dia els dificils problemes de la seva adolescència dins aquella escola.

    Carla Linares 2nC

    ResponElimina
  12. Yo em llegiria "La metamorfosi", perquè m'ha agradat el resum perquè passa cada dia, l'exclusió de les persones a la societat i tambè "El vigilant del camp de sègol", perquè va un poc del mateix que "La matamorfosi", el resum de darrere m'ha atret i m'agarda el que vol ser ell a la vida.
    Maria Perez 2nF

    ResponElimina
  13. A mi m'agradaria llegirme "Les Cròniques Marcianes" perquè m'agraden els llibres de cienica ficció i a més aquest tracta temes quotidians, i fa que relacionem les coses del llibre amb la vida real. I potser per això crec que es el que m'agradaria més i el que és més adequat per a mi, perquè barreja temes reals amb temes ficticis.

    Sara Gimenez 2F

    ResponElimina
  14. Hola a jo m'agradaria llegir-me "El vigilant en el camp de sègol", ja que trob bastant interessant la història d'aquest adolescent perquè és un poc el que passa amb alguns joves avui en dia, també m'agradaria llegir-me "La metamorfosi", perquè trob interessant i extranya la història d'aquest home que d'un dia a l'altre s'aixeca sent un insecte monstruós.
    Daniela Rivera 2nF

    ResponElimina
  15. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  16. Hola! A jo els llibres que més m'han cridat l'atenció són "El vigilant en el camp de sègol" de J.D.Salinger i "La metamorfosi" de Franz Kafka, encara que açò de ser un gran bitxo no hem fa gaire gràcia. Me lletgiria el del camp de sègol, perquè m'ha cridat molt l'atenció el títol i com el resumien, també perquè en Javier diu que ell es sentia identificat amb aquell noi que no trobava el seu lloc, que li agradaria estar devora del precipici vigilant que les nens que jugan no caiguesin, i en certa manera, a vegades jo pens el mateix.
    En quant a el llibre de la metamorfosi, el llegiria més que res per curiositat, però no sé si m'acabaria agradant.
    Clara Cabezas Mas 2ºE

    ResponElimina
  17. Jo el llibre que hem llegiria seria "La matamorfosi" per què sembla ser un llibre interessant, el que més m'ha cridat l'atenció d'aquest mini resúm, es que diu que un home s'en va a dormir i a l'endemà de matí és desperta convertit en un bicho orripilant, i això hem sembla interesant de llegir, ya que no hes sap que li podria passar a aquest "home" al final del llibre.
    De Marga Ruiz de 2nE.

    ResponElimina
  18. Jo trobo que el llibre que més m'agradaria seria Cròniques. Marcianes, ja que és de ciència-ficció i aquest gènere m'agrada molt. També m'agradaria destacar que no només és un llibre de ciència-ficcio, si no que reflexa la vida quotidiana amb aquest gènere.

    Sergi Olives Orfila, 2n E.

    ResponElimina
  19. A mi els llibres que m'atrauen més són "les cròniques marcianes" i "La metamorfosi" per els títols i per el petit resum que hi ha, sobretot hem llegiria "la metamorfosi" per què vui sebre com es sentiria l'home a despertarse i sebre que es un gran bixo.
    Ernesto López 2nF

    ResponElimina
  20. A jo m'agrada particularment "Les cròniques marcianes" ja que estic sert interessat en els llibres de ciència-ficció i a més, aquet llibre me'l llegiria ja que mescla escenes de la vida quotidiana amb la fantasia, i també perquè costa veure que un llibre de ciència-ficció representi històries amb coses de la vida real.
    Lluc Bondia 2nE

    ResponElimina
  21. Jo no em llegiria cap d'aquells títols , perque no em criden molt l'atenció i no m'agrada la literatura de fa temps , prefereixo llegir llibres més actuals i amb una colecció extensa .També m'agraden més llibres de ciéncia ficció mesclada amb la realitat i amb molta acció o llibres amb acció i misteri . Ningún d'aquests títols ma semblat d'aixó .

    James Glass 2nF

    ResponElimina
  22. A jo em fa ganes llegir "El vigilant en el camp de sègol" i "El vell i la mar". Tenen pinta de ser bones lectures, la del vigilant en el camp de sègol per què explica la vida de un al·lot que no li agrada l'escola, i l'altre, la del vell i la mar per què deu ser interessant la vida de aquell home, si se'n va o no a alta mar per a aconseguir més peix que les altres barques.
    Cris Rotger 2nf

    ResponElimina
  23. Hola, jo crec que em llegiria "El vigilant en el camp de sègol", perque quan me llegit el resum de la contraportada, m'ha impressionat bastanat, diu el llibre, que era un noi sense amics i que veia que el món era una cosa rara, per dir-ho d'alguna manera, i es veu allunyat tant que la seva germana petita, encara innocent, el necesita, i ell es pensa que es troba al borde d'un penya-segat i té que vigilar els nens que estan jugant en un camp de sègol, que no caiguin pel penya-segat. En definitiva, m'agradaria bastant llegir-m'el, trobo que seria interessant aquesta novela.

    Núria Pons Pons 2nF

    ResponElimina
  24. Hola, jo em llegiria "El vigilant en el camp de sègol", perque m'agradat molt el resum de la contraportada, i perque m'ha cridat molt l'atenció el nom del títol. També em llegiria "La metamorfosi", perque em fa curiositat com pot acabar la història, però el que no m'agrada molt es que, l'home un dia s'aixeca sent un bitxo.
    Tania Martinez 2nF

    ResponElimina
  25. Jo triaria el Vell i el mar i la Cróniques Marcianes.
    El primer per que parla de la lluita del dia a dia d'una persona que no oblida els seus principis.
    Cróniques Marcianes, perquè parla de la societat, com és, el racisme, les cultures, etc....
    Martí Isern 2nA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  26. A mi m'agradaria llegir, "Cròniques Marcianes" perquè te pinta de ser un llibre molt complet, amb coses que afecten a la societat d'avui en dia,aventura,por... M`ha sorpes molt que el llibre anes sobre una cosa completament diferent dels marcians. En realitat el llibre fa crítica de la societat d'avui en dia posant l'exscusa de que s'ucceix a Mart.

    Joan Pérez Capdevila 2nE

    ResponElimina
  27. Si tingues que comprarme algun, m'agradaria les croniques marcianes, ja que em sembla interessant utilitzar l'excusa de la ciencia ficció per a descriure l'egocentrisme i les coses males que fa l'humanitat.

    Dámaso de la Cruz, 2nF

    ResponElimina
  28. Jo si tingués que llegirme algún d'aquests llibres serien o "La metamorfòsi" o "Les cròniques marciànes". Pesquè m'agraden les històries fantàstiques i perquè m'encanten les històries d'amor.

    ResponElimina
  29. El llibre que em llegiria és "La metamorfòsi", perquè m'agrada el títol i la portada que té i sobre tot perquè m¡agraden les històries d'amor.
    Maria Carreras Jiménez. 2nE

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tenc una falta d'ortografia = M'agrada, no m¡agrada

      Elimina
  30. Si m'hagués de comprar un, em compraria "la metamorfosi", perquè m'agraden els llibres de ciència-ficció i l'història de l'home sembla molt interessant.
    Jesús Bravo 2n E

    ResponElimina
  31. Si m'hagués de comprar un, em compraria "El vigilant en el camp de sègol" de J.D.Salinger, tot perque m'encantaria veure com l'escriptor fa veure l'egoisme, l’injustícia, l’hipocresia, i l’egocentrisme que sent el protagonista en aquell llibre i perque també he sentit alguna vegada el mateix que ell.

    Paula Lopez 2B

    ResponElimina
  32. Jo el que m'ha cridat més l'atenció ha estat "la metamorfosi" perquè uns dels el generes literaris que m'agarada més és la ciència-ficció i el que més m'ha impressionat és quan l'home es converteix en un insecte.

    Paul Coll Tulloch 2nF

    ResponElimina
  33. Houria Bennacer Labiad 2nB2 de febrer del 2012, a les 19:43

    Si hauria de llegir un llibre dels que ha llegit en Javier i na violeta, elegiria "El vigilant en el camp de sègol", perquè crec que es el que més m'ha cridat l'atenció, també a jo m'agraden molt les histories que passen amb les persones i més com acaba la lectura. El que més m'ha cridat l'atenció es quan la seva germana petita, va convertir en el salvavides del seu germà.

    ResponElimina
  34. Jo hem quedo amb Les Cròniques Marcianes perquè m'agrada molt la Ciencia-Ficció, també m'agraden els llibres de temes d'acció, misteri,intriga... també m'agraden molt els tituls.

    PERE SAURA 2nA

    ResponElimina
  35. Jo hem quedaria amb ''Metamorfòsi'' perquè pel que he llegit sembla molt interessant.
    També perquè m'agraden els llibres de ciència ficció i aquest ho és.

    Àfrica.H 2nC

    ResponElimina
  36. Hola a mi pel que he llegit hem quedaria amb Les Croniques Marcianes.
    Ja que ami m'agraden bastant els llibres de ciència ficc`ó ,ja que aquests ho es.

    Francesc Martí 2nB

    ResponElimina
  37. Hola jo em quederia amb Les Cròniques Marcianes.Crec que m'agradaria perquè m'agraden de investigació i ciència ficcio.
    De Xavi Olivé Sintes

    ResponElimina
  38. Pel que he llegit, i per la portada em quedaria amb El vell i la Mar i El Vigilant en el Camp de Sègol perquè se que m'agradaran i ha més m'agrada la ciència-ficció.
    Sobre El Vell i la Mar he vist la pel·licula i em encant.

    Marc Cardona Terrés 2nB

    ResponElimina
  39. Jo llegiria 'El vigilant en el camp de sèrgol', ja que em sembla el més interessant. El que més em crida l'atenció és la forma de pensar del protagonista, ja que, n'hi molt poca gent que en pensi igual, o que sigui conscient dels problemes que hi ha en el món i que volgui actuar d'alguna manera.

    María Zamora 2A

    ResponElimina
  40. Jo em quedaria per llegir El Vell i La Mar,perque m'agrada la ciència-ficció.Però també m'agradaria veure la pel·licula de El Vell i La Mar.

    Ismael Cabrera Simonet 2nB

    ResponElimina
  41. Hola, m'agradaria llegir-me El Vell i La Mar" perquè tracta d'una aventura que te lloc a la mar i també sobre la pesca i jo soc un aficionat a la pesca als peixos i a la mar pertant crec que estaria be llegir-lo.
    ROBERT CARAIAN 2nE

    ResponElimina
  42. Hola a jo m'agradaria llegir el vigilant del camp de sègol perque tracta d'un fillet que no li agrada l'escola.

    Lluc Marín 2c

    ResponElimina
  43. A jo crec que el que més m'agradaria d'aquests llibres seria el del Vell i la Mar ja que sembla com un enigma el que es pot trobar al mar i el perquè de que els altres pescadors sempre vinguin plens i ell no.
    Xavi Olives 2nE

    ResponElimina
  44. A mi el que mès m'ha agradat a sigut el de ''La Metamorfosi''Per que per el nom, es veu que es de misteri. La historia de que un home es dormis i despres es lleves del llit sent una paparra.

    Danny Dávila 2nE

    ResponElimina
  45. Hola, el que més ma ha inspirat, ha estat el de la Metamorfosi, hem faría ganes llegir-lo, perque me fixat amb la portada i amb el resum, sembla interessant i misteriós.

    Marina Martínez 2c

    ResponElimina
  46. Hola, el llibre que més m'ha interessar ha sigut el de "La metamorfosis" ja que a jo m'agraden els llibres de misteri i d'aventura i crec que aquest llibre ho serà.

    Lucía Seguí Pons 2nC

    ResponElimina
  47. Jo em quedaria am la metamorfosi ja que, m'he llegit un llibre molt parescut que m'ha agradat molt. M'agrada la idea de que sense saber per què, una persona s'aixequi havent-se convertit en un insecte gegantí sense raó alguna.
    Marta Pons 2nE

    ResponElimina
  48. Crec que si hagués de triar un d'aquests llibres, triaria "La metamorfosi" o "El vigilant en el camp de Sègol". M'han resultat les dues interessants perque m'agraden les novel.les de misteri i intriga, i les que narren la vida d'una persona. M'ha cridat l'atenció la descripció del llibre "La metamorfosi".
    Àngela Pons Martí 2nE

    ResponElimina
  49. jo trob el que mes m'agradaria es les cròniques marcianes perque m'encanten les llibres de ciencia ficcio ademes sembla molt interesant.

    jack hoey 2nD

    ResponElimina
  50. jo crec que hem llitgiria es del les cronicas marcianes per que m'agraden molt els llibres de marcians i m'ha cidat l'atenció la portada

    ResponElimina
  51. la de dalt som en daniel 2nC

    ResponElimina
  52. Jo el llibre que em llegiria seria La Metamorfosis,perquè em semble divertit i el que m'ha cridat l'atenciò a sigut que es converteixi en un insecte.

    Clara Centellas 2nC

    ResponElimina
  53. Hola,jo si hagués de triar un d'quests llibres triaria La Metamorfosi ja que em dona la sensació de que deu ser un llibre bastant interesant i intrigant, ja que te una mica de misteri.

    Sara Tudurí Morente 2nE

    ResponElimina
  54. Hola, jo el que em llegiria, seria "El vigilant en el camp de Sègol" de J.D.Salinger. Perquè m'ha agradat la descripció del llibre, l'he trobada molt interessant i pens que aques llibre faria reflexionar a molta gent. El que ma cridat l'atenció ha estat el que diu la descripció. És a dir quan menciona que el noi s'en vol anar i hi ha una cosa que ho impedeix, la seva germaneta petita!
    Míriam 2nE

    ResponElimina
  55. Hola, a jo el llibre que més m'ha cridat l'atenció és "El vigilant en el camp de sègol" ja que la fitxa bibliogràfica pereix interesant, i per la descripció que fan al llibre pareix un llibre que s'ha de llegir.

    ResponElimina
  56. A jo el llibre que m'ha cridat més l'atenció a estat el del Vigilant en el camp de sègol, perquè el que m'he llegit sobre el llibre m'ha semblat molt interesant.

    Ana Gomila 2nD

    ResponElimina
  57. jo crec que el llibre que més m'ha cridat l'atencio a estat '' La metamorfòsi'', perque m'ha agraden els llibres de ciencia ficcio

    Anna Martínez 2nD

    ResponElimina
  58. Jo llegiria "les cròniques marcianes" ja que m'ha cridat l'atenció el títol i m'agraden les novel.les de ciència-ficció, els temes que es tractaran també crec que poden ser bastant interessants per jo.

    Joan Cardona 2nF

    ResponElimina
  59. Jo hem llegiria croniques marcianes perque com en javier l'explica al llibre ma semblat interesant i tambe perque el la part del llibre que estava contant en javier ma agradat

    ResponElimina
  60. Un llibre que he trobat interessant ha estat "El vigilant en el camp de sègol" de J.S. Salinger. L'he trobat interessant ja que l'argument crida l'atenció, la part de que el noi li agradaria vigilar un precipici per evitar que els nens hi caiguessin. Com diu en Javier a les Llàgrimes de Shiva, trobo que és un relat amb molts de dobles sentits. També m'ha agradat "Cròniques marcianes" ja que és un llibre de ciència-ficció, un tema que m'agrada.

    LLuc Rifà 2nF

    ResponElimina
  61. Hola, a mi'agradaria llegir "El vigilant en el camp de sègol" perquè té una pinta de ser un llibre molt misteriòs i complet amb cose d'aventura i misteri i a més a més, m'ha impressionat bastant el resum de la contraportada del llibre, on és diu que va d'un noi sense amics i que veia que el món era una cosa rara i que no li agrada l'escola, per això m'agradaria bastant llegir m'el, perquè trobo que seria molt interessant aquest novela.

    Cecille Maloles 2nF

    ResponElimina
  62. Crec que "El vigilant del camp de sègol" sona interesant i que podria estar bé per llegir-ho. Perqùe tracta d'un adolescent i de com viu día a día sense amics i en el seu món. Crec que serà una novel.la interesant i amb qualcuna aventura. Keren 2nf

    ResponElimina
  63. Jo hem llegiria La Metamorfosis perque no se que es la metamorfosis. Segons el que he llegit el trop molt intrigant

    Pau Jiménez Melsión 2nE

    ResponElimina
  64. Hola,Jo hem llegiria 'El vigilant en el camp de sèrgol', perquè hem sembla el més interessant. El que més m`ha crida l'atenció del protagonista és la forma de pensar , sbre els problemes que hi ha en el món i que vulgui actuar.

    ResponElimina
  65. Hola,A mi m'han paregut interessants tots els llibres. Però m'agradaria llegir "El vigilant en el camp de sègol" perquè m'he sentit identificar amb el nen que pensa que el món esta ple de injusticies.
    Fatima aghlillach 2nB

    ResponElimina
  66. jo crec que el llibre que més m'ha cridat l'atenció a estat ''El vigilant del camp de sègol" Perqùe tracta d'un adolescent que viu día a día sense amics, i en el seu món. Crec que serà una novel.la amb moltes aventures.
    Asmae aghlillach 2nB.

    ResponElimina