Fitxa bibliogràfica

dimecres, 25 de gener del 2012

Els gustos musicals de la família Obregón.
A la pàgina 103 de la novel·la surten els compositors, cantants i grups musicals favorits de les cosines i els oncles d'en Javier. Després d'escoltar-ne alguns exemples, amb quin et quedaries tu? Els coneixies d'abans?
Publica el teu comentari.

72 comentaris:

  1. A mi el grup que més m'agrada dels que he escoltat són els Rolling Stones, jo ja els coneixia d'abans perquè són un grup molt conegut, important i ha fet grans avanços a la música, encara així no sóc molt aficionat a aquest tipus de música i grups, els meus gustos musicals ara mateix són el reggae.
    Patxo Uribe 2F

    ResponElimina
  2. Em quedo amb els Beatles, jo ja els coneixia i ja sabia que han fet les millors cançons de la seva època junt amb els Rolling Stones.
    Em quedo amb ells per al tipus de música i el ritme de les cansons.
    Pau Cardona 2nE

    ResponElimina
  3. La veritat no m´agrada gairebé ningún d´aquests grups; però elS que més m´haN agradat an estat els Beatles;els coneixia molt poc; hem sonavem una mica.Són els que més m´han agradat per el tipues de música, però m´agraden les cançons d´un ritme més rapid.
    Cristina Robles Ruau 2nC

    ResponElimina
  4. Jo hem quedo amb els Beatles,jo ja els coneixia i ja sabia algunas cançons de la seva època. I també amb els Rolling Stones.
    Hem quedo amb ells perque són marchosas.

    Iñaki 2nC

    ResponElimina
  5. Jo hem quedo amb els Beatles ja que ja els coneixia i els segons que hem quedaria són els Rolling Stones ja que també hem sona el seu nom però no havia escoltat la seva música mai.
    Alba Seguí 2nf.

    ResponElimina
  6. Jo em quedo amb els Beatles ja que els coneixia i havia escoltat algunes de les seves cançons abans.
    Els meus gustos musicals són diferents d'aquests ja que m'agrada la música mès moderna.
    Lluís H.S. 2n E

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo em quedo amb els Beatles ja que són molt famosos i coneguts, també van canviar la història de la música e els seus temps ja que van crear una música diferent. Ja els coneixia per algunes cançons com "Yellox Suubmarine" i "Yesterday". En segon lloc em quedo amb els Rolling Stones, no havia sentit mai parlar d'ells, noo els coneixia, però ara he escoltat una cançó de les seves i no està malament per la seva època ja que té ritme. Els meus gustos sobre la música són bastant diferents a aquests ja que m'agrada la música actual, com "Titanium","Glad You Come","Good Feeling"...
      Sergi Olives Juan 2nE

      Elimina
  7. Jo em quedo amb els Beatles ja que són molt famosos i coneguts, també van canviar la història de la música e els seus temps ja que van crear una música diferent. Ja els coneixia per algunes cançons com "Yellox Suubmarine" i "Yesterday". En segon lloc em quedo amb els Rolling Stones, no havia sentit mai parlar d'ells, noo els coneixia, però ara he escoltat una cançó de les seves i no està malament per la seva època ja que té ritme. Els meus gustos sobre la música són bastant diferents a aquests ja que m'agrada la música actual, com "Titanium","Glad You Come","Good Feeling"...
    Sergi Olives Juan 2nE

    ResponElimina
  8. Jo hem quedo amb els Beatles ja que actualment encara hi ha molta gent que els escolta. En segon lloc hem quedo amb els Rolling Stones perquè també són coneguts i molta gent els menciona. A jo m'agraden algunes cansons d'aquests grups com "Love me do" o "Let it be" dels Beatles i "Satisfaction" dels Rolling Stones. Els coneixia d'abans perquè era música que escoltaven antes els meus pares quan eren joves i ara de vegades encara les escoltan.
    Maria Gomila 2nF

    ResponElimina
  9. Hola, jo em quedo amb els Beatles que ja els coneixia d'abans, amb els Rolling Stones que ja havia sentit a parlar d'ells i crec que alguna vegada havia escoltat cançons d'ells i amb "Jailhouse Rock" d'Elvis Presley.
    Sofia Reis Brito 2nF

    ResponElimina
  10. Jo em quedaría amb el Beatles, perque vam estudiar la seva biográfia fa un temps, i quan era petita escoltava algunes cançons com ''Imagine'' o ''Yellow Submarine'' encara que no sigui el meu estil de música.

    Isabela Crisntia 2na

    ResponElimina
  11. A mi el grup que més m'agrada son Els Beatles, ja els coneixia abans, i trob que es un grup que no passa de moda, ja que ara molta gent els escolta, les cançons que més m'agraden son: Imagine, i Yellow Submarine. També m'han agradat els Rolling Stons, perquè són diferents.

    Abril Reynes 2n E

    ResponElimina
  12. Els grups que més m'han agradat soón els Beatles i els Rollins Stones perquè la seva musica és més animada i com son coneguts arreu del mon ja n'havia escoltat alguna de les cançons.Aquests dos grups han baratat molt la història de la musica juntament amb Elvis Presley(que a mi en concret la seva musica no m'acaba d'agradar).
    Carla Linares 2nC

    ResponElimina
  13. Jo em quedaria amb els Rolling Stones perquè m'agrada el rock i a més ja els havia sentit alguna vegada perquè als meus pares els agrada i posen els CDs a casa. Però els Beatles també m'agraden perquè em sembla que estaven molt avançats per a l'època que era i tenien música molt bona. I Elvis Presley, no m'agrada molt.

    Sara Gimenez 2esoF

    ResponElimina
  14. Hola jo em quedaria amb els Rolling Stones ja que he escoltat varies cançons d'ells com per exemple "Brown Sugar" o "Satisfaction", també hem quedaria amb Elvis presley ja que he escoltat moltes cançons d'ells com per exemple "Jailhouse Rock" o "Amazing Grace". Els altres artistes no hem criden molt l'atenció però canten bé i per exemple en Johannes Brahms no em crida l'atenció ja que no m'agrada la música clàsica.
    Daniela Rivera 2nF

    ResponElimina
  15. Hola! Me quedaria amb els Beatels, havia sentit varies cançons d'ells antes, i m'agraden molt, la cançó de Let it be, la d'imagine. Els Rolling Stones no m'agraden, i la música clàsica tota.
    Però els meus gustos no tenen res a veure amb açò.
    Clara Cabezas Mas 2ºE

    ResponElimina
  16. Jo hem quedaria amb els Rolling Stones per què tenen pinta de ser "pero a jo", més rockers. Abans hi havia escoltat unes poques de cançons, però no he arrivat a sentir més de dues o tres, per lo tant, els coneixia però no molt.
    De Marga Ruiz 2nE

    ResponElimina
  17. Encara que ningun grup coincideix amb els meus gustos hem quedaria ham ls Rolling Stones, per que per l'informació m'atrauen més, i crec que són els que més han influit amb l'història de la música.
    Ernesto López 2nF

    ResponElimina
  18. Jo els conec tot ja que el meu pare toca música clàsica però. Em quedo amb The Rolling Stones, els Beatles o Elvis Presley. Per el meu gust són molt bons amb el rock suau però jo preferesc el heavy metal el qual estava a punt de triomfar.

    Sergi Olives Orfila, 2n E.

    ResponElimina
  19. La cançó que més m'ha agradat és "Help" dels Beatles, ja que sempre m'ha agradat el seu estil de música, però tan sols en conec aquesta cançó i un par més d'ells.
    Jesús Bravo 2n E

    ResponElimina
  20. Jo em quedaria amb els Beatles i amb els Rolling Stones ja que són els grups musicals que van marcar època. El meu gust no s'assembla gens a aquest tipus de canços, però tot i això he disfrutat escoltant les cançons.
    Lluc Bondia 2nE

    ResponElimina
  21. Hola, quan els he escoltat, ja les havia sentit per la radio però no tenia idea de qui eren. Crec, que el que més escoltaria serien els Beatles, amb la canço de Yesterday i els Rolling stones,amb Satisfaction, aquestes dues eren les que havia sentit més per la radio, és un estil de música que escoltaria alguna vegada, però el que no faria mai seria escoltar Elvis Presley, no m'agrada.

    Núria Pons Pons 2nF

    ResponElimina
  22. Jo em quedaria amb el Beatles o amb els Rolling Stones, per què els altres, els trop massa clàsics o lents. Jo els Beatles ja els havia sentit, al meu germà li encanten els Beatles i a casa meva moltes vegades escoltam els Beatles. Els Rolling Stones també m'agraden, però prefereixo els Beatles.
    Cris Rotger 2nF

    ResponElimina
  23. Jo en quedaria amb els Rolling Stone i la música Jazz.
    Els Rolling Stone els conec per els meus pares, al igual que la música de Jazz, com Louis Amstrong

    ResponElimina
  24. Jo en quedaria amb els Rolling Stone i la música Jazz.
    Els Rolling Stone els conec per els meus pares, al igual que la música de Jazz, com Louis Amstrong
    Martí Isern 2na

    ResponElimina
  25. Sens dubte jo em quedaria amb els Beatles, sempre he escoltat música d'ells i m'agrada molt el seu estil. La cançó "Help" m'agrada però la meva cançó preferida és "Yesterday", també m'agrada "Yellow Submarine", "Imagine", "Let it be", etc.
    En segon puesto em quedaria amb els Rolling Stones, he escoltat música d'ells com: "Satisfaction",etc.
    Tania Martinez 2nF

    ResponElimina
  26. Amb els Beetles fan una música molt divertida y interessant que va trepitjar molt fort a l'època,també els va ajudar molt el seu pentinat una cosa completament extravagant en aquell temps. Els coneixia una mica havia escoltat alguna canço.

    Joan Pérez Capdevila 2nE

    ResponElimina
  27. Jo, després d'haver escoltat la música que escolten els Obregón em quedaria amb els Rolling Stones o els Beatles, ja que toquen un estil de música que trobo interessant. Ara que també m'agraden Brahms o Txaicovsky per tocar les seves obres amb el piano. Un instrument al qual soc aficionat. Elvis no m'ha acabat de convencer. Els autors que ja havia escoltat previament eren els Beatles, perquè són molt coneguts i els Roling Stones, perquè alguna vegada els he sentit a la radio i perquè la meva mare a vegades els escolta.
    LLuc Rifà 2nF

    ResponElimina
  28. Jo el grup que m'ha agradat més són Rolling Stones ja que em agrada el rock i ells son un dels clàssics. Jo sabia un poc sobre ells perquè vam tocar una pesa seva amb la banda de Fereries.

    Paul Coll Tulloch 2nF

    ResponElimina
  29. La veritat no m´agrada gairebé ningún d´aquests grups; però els que més m´han agradat han estat els Beatles però els conec molt poc .Són els que més m´han agradat per el tipues de música, però m´agraden les cançons d´un ritme més rapid.

    ResponElimina
  30. Hola, la veritat no escolto a ningúna . Crec, que el que més escoltaria serien els Beatles, amb la canço de Yesterday i els Rolling stones, aquestes dues eren les que més ma vien agradat de totes le altres cançons.Jo m'ha agraden les cançons amb ritme.


    Asmae Aghlillach 2nB.

    ResponElimina
  31. Amb el que hem quedaria jo són Els Rollings Stones,perquè és un grup molt conegut i que en els seus temps eren molt bons però, la veritat jo no soc molt aficionat a aquest tipus de música.

    PERE SAURA 2nA

    ResponElimina
  32. Houria Bennacer Labiad 2nB2 de febrer del 2012, a les 21:00

    Després d'haver escoltat uns quants exemples, em quedaria amb Beatles, perquè a jo m'agrada molt els cançons de rock.

    ResponElimina
  33. Hola, a jo el grup que més m'ha agradat ha estat els Rolling Stones perquè són els que més s'assemblen a la música que s'escolta avui en dia.

    Àfrca.H 2nC

    ResponElimina
  34. Hola, jo despres de escoltar uns quants exemples m'han agradat els Beatles i Rolling Stones , ja que a mi m'agraden les cançons amb ritme.

    Francesc Martí 2nB

    ResponElimina
  35. Després de escolter-ne alguns exemples a mi els que més m'han agradat han sigut els Rolling Stones i els Beatles, ja que són els que més conec.

    Clara Centellas 2nC

    ResponElimina
  36. Hola despres de veure alguns dels exemples de la música que escoltan la familia els que conec o els que m'agraden són els Beatles i Rolling Stones que és la música que s'asembla a la que escolt els últims anys.
    De Xavi Olivé Sintes de 2nD

    ResponElimina
  37. Jo em quedaria amb els Rolling Stones , per què és el que més m'agrada de tots , encara que aquest tipus de música no m'agradi.

    De Sara Zamora 2nB

    ResponElimina
  38. Jo em quedaria amb Els Beatles - Help perquè l'any passat a musica la vaig escoltar i me la vaig descaregar per Emule i encara la tinc.

    Marc Cardona Terrés 2nB

    ResponElimina
  39. Jo em quedaria amb els Beatles, ja que trop que an fet molt bones cançons, els coneixia d’abans al contrari dels Rolling Stones que no els conec tant.

    Miquel de la cruz 2B

    ResponElimina
  40. Jo hem quedaría amb Beatles o Roling Stones. Perquè ja els havia escoltat i perquè m'agraden els tipus de música que toquen.

    Eva Mangado Mier 2nE

    ResponElimina
  41. Jo només coneix a els 'Beatles' o als 'Rolling Stones', així que em quedaria amb ells, a més,la música que he escoltat d'ells m'agrada bastant.

    María Zamora 2A

    ResponElimina
  42. Jo hem quedaría amb Rolling Stones,perque hi ha algunes cançons que m'agraden i hi ha algunes que no tant.

    Ismael Cabrera Simonet 2nB

    ResponElimina
  43. Jo he escoltat totes les cançons i m'han agradat:Angie (Rolling Stones) Jailhouse Rock (Elvis) Yesterday, Let it be, i Help encara que també m'agrada Imagine.Jo ja coneixia Els Beatles, els Rolling Stones i el rei del Rock and Roll Elvis. No hem quedaria amb cap dels grups escoltats ja que tots tenen un par de cançons bones.
    ROBERT CARAIAN 2nE

    ResponElimina
  44. Hola bon día jo dels gustos musicals de la familia obregon només conec els Beatles, Elvis Presley i els Rolling stones. De tots aquests només m' agraden els Rolling stones

    ResponElimina
  45. Lluc Marín 2c el de dalt

    ResponElimina
  46. Jo ja en conexia bastants com els beatles , elvis , rolling stones ... de haber-los sentit en clase de música de primaria i eso i també els conexia perque el meu pare avegades escolta música dels Rolling Stones i Beatles i la meva mare escolta avegades música clasica com la que acab d'escoltar aqui . Jo no em quedaria amb ningú d'ells ja que ningún es de l'estíl que escolto sovint i no m'agrada molt el ritme de música d'aquells temps .Pero si hagues de elegir algún d'ells seria els beatles o l'elvis perque als seus temps van ser molt famosos i perque s'entenia bé el que cantaven i si ho comparasi amb altres cantants d'aquells temps (que no m'agraden ) diria que aquest són els millors per a mi.

    James Glass

    ResponElimina
  47. Bon día, jo els que més m'agraden son: Jailhouse Rock d'Elvis i Let it be dels Beatles, encara que coneixia alguns dels altres altres gustos musicals dels Obregón.
    Marta Pons 2nE

    ResponElimina
  48. Jo me quedaria amb Help de ''The beatles'' , jo ja coneixia aquesta cançò, a mi aquesta cançò es la que sempre m'ha agradat mès de ''The Beatles''.

    Danny Dávila 2nE

    ResponElimina
  49. Hola, després d'escoltar alguns exemples, hem quedaria amb Rolling Stones,perque és el que conec més.


    Marina Martínez 2c

    ResponElimina
  50. Hola, he escoltat alguns exemples i crec que em quedaria amb els Rolling Stones perquè ja n'havia sentit a parlar i a més a més a jo m'agrada el rock.

    Lucía Seguí Pons 2nC

    ResponElimina
  51. Jo ja havia escoltat algunes de les cançons d'Elvis, els Rolling Stones i els Beatles. La veritat és que no m'agrada molt cap dels grups, però les cançons que més m'agraden són les dels Beatles.
    Àngela Pons Martí 2nE

    ResponElimina
  52. jo me quedaria amb els Beatles perque els conec de fa molt i m'agrada molt les seves cancos

    jack hoey 2nD

    ResponElimina
  53. Jo me quedaria amb els Rolling Stones, els Beatles i n'Elvis Presley, me van agradar quant el meu pare va començar a posar aquest tipus de música.

    Júlia Carreras 2nD

    ResponElimina
  54. Jo no em quedaria amb ningun perquè no m'han agradat ningun, són cançons molt velles i no són el que escoltam ara.

    Marina Pons 2nC

    ResponElimina
  55. hoola! després de escoltar uns cuants d'aquests exemples de música de la família Obregon, crec que em quedaria amb els Rolling Stones ja que son els que mes conec i dels que mes ne e escoltat parlar

    clara goñalons 2nC

    ResponElimina
  56. hola, a jo sincerament no m'agraden cap dels gustos de la família Obregón pero si en tingués que elegir un elegiria algunes cançons dels Beatles.

    Sara Tudurí Morente 2nE

    ResponElimina
  57. Hola, la veritat és que a jo no m'agraden gaire cap d'aquests temes de música, no són del meu estil. Però també tenc que dir que havia escoltat alguns d'aquestes cançons abans. Si em tinguès que quedar amb qualque d'aquests grups em quedaria amb els Beatles i els Rolling Stones, perquè per jo són els que tenen més música del meu estil!!
    Míriam 2nE

    ResponElimina
  58. Hola, a jo el tipus de música que escolta la familia Obregón, no m'acava de agradar, a jo m'agrada un altre estil. Encara així sí que algunes cançons dels Beatles i Rolling Stones les havia escoltades, i si hagués de triar algun grup musical, em quedaria amb els Beatles.
    Abril Sánchez 2ºE

    ResponElimina
  59. A jo el grup que m'ha agradat més de la música que escolten la familia Obregón ha estat "Beatels" perquè jo ja havia escoltat algunes de les seves cançons.

    Ana Gomila 2nD

    ResponElimina
  60. El grup de musica que més m'ha agradat a estat ''Beatels''perque ja coneixia les seves cançons de l'aany pasat.

    Anna Martínez 2nD

    ResponElimina
  61. Jo em quedaria amb "els beatles" ja que escolt bastanta música d'ells i em conec gairebé totes les cançons. Encara que conec quasi tots els que han dit i també m'agraden bastant els Rolling Stones, Leonard Cohen i Txaikovski.

    Joan Cardona 2nF

    ResponElimina
  62. Jo hem quedaria amb els Rolling Stones perque ja els he escoltat i ma agraden i ja els havia escoltat d'abans



    Tidiane Sow 2nF

    ResponElimina
  63. Jo el grup que m'ha agradat més de la música que escolten la família Obregón m'agraden, ha sigut els Beatles perquè ja els coneixia d'abans, havia escoltat un parell de cançons.
    Maria Perez 2nF

    ResponElimina
  64. Hola, jo el grup que m'ha agradat més dels gustos musicals de la família Obregón, ha sigut els "Beatles" perquè de petita ja havia escoltat un par de cançons dels Beatles.

    Cecille Maloles 2nF

    ResponElimina
  65. Jo em quedaria amb 'Els Beatles' perque ja els coneixia d'abans, i conec una bona part de les seves cançons. Tot i aixi, tambe m'agraden bastant els 'Rolling Stones'.

    Giulia Virgili, 2n F

    ResponElimina
  66. A jo m'agraden més els Beatles i The Rolling Stones, desde petita que els escolt molt. Keren 2nf

    ResponElimina
  67. Jo em quedaria amb els Beatles perquè ja he escoltat algunes cançons d'ells. Però també m'ha agradat molt els Rolling Stones, que també he sentit parlar d'ells. Però no tenc que mateixos justos que la família Obregón perquè, crec que el motiu és, que són èpoques diferentes.

    Maria Carreras Jiménez.
    2nE

    ResponElimina
  68. Jo penso que em quedaria amb els Beatles perquè he escoltat qualque cançó com "Yellow Submarine", i també he sentit a parlar molt d'ells. També em quedaria amb els Rolling Stones ja que també eren importants i conec. M'agradat molt sentir els gustos musicals dels Obregón, m'han ajudat a saber més cançons i grups.
    Xavi Olives 2nE

    ResponElimina
  69. Jo hem quedaria amb Help! de els Beatles. Els unics que no conexia son Leonard Cohen,Brahms

    Pau Jiménez Melsión 2nE

    ResponElimina
  70. Després d'escoltar totes les cançons he elegit la de Boig per tu de SAU, per que ha sigut la qué més m'ha agradat però he dubtat entre aquesta y la de Angie dels Rolling stones.

    Cipri Muñoz 2nB

    ResponElimina