Fitxa bibliogràfica

dimecres, 7 de març del 2012

Grans històries d'amor

Les grans històries d'amor com les del llibre són les protagonistes de moltes altres obres de la literatura universal, com ara Romeu i Julieta o El fantasma de l'òpera.
Les coneixies? Llegeix-ne les ressenyes i digues quina de les dues et sembla més interessant, quina llegiries i per què?
Quina d'aquestes dues històries d'amor et recorda a la gran història d'amor del llibre? Per què?






62 comentaris:

  1. Jo ja coneixia les dues histories.
    A mi m'agrada mes el fantasme de la ópera perque és una historia amb més acció i mes misteriosa que Romeo i Julieta que es un drama.
    A mi la historia d'amor que hem recorda més a la del libre es la de Romeo i Julieta perqué es mes real i no tan misteriosa, però per altra banda també en el llibre que hem llegit surt un fantasma així que no sabria quina dir.
    Patxo Uribe 2F

    ResponElimina
  2. Jo coneixia les dues cançons, però la que em llegiria seria el Fantasma de la Ópera, perquè Romeo i Julieta ja n'he sentit molt a parlar i sé com acaba l'história, però l'altra novel·la no.
    Al llibre, Les Llàgrimes de Shiva, la història que més s'assembla és la de Romeo i Julieta, perquè si s'hi pensa bé es molt semblant, els Mendoza i els Obregón estan enfadats, pero els seus fills s'enamoren, com a Romeo i Julieta, que pasa el mateix i els seus pares no ho soporten. L'únic es que el final es diferent.
    Abril Reynés 2n E

    ResponElimina
  3. Jo conec les dues històries perquè he vist les pel·lícules i m'agraden les dues però si m'he de quedar amb una per llegir-la eligiria la de "El Fantasma de la Ópera" perquè és una història més poc comú i no tothom se la sap ja que la de Romeo i Julieta n'hi ha moltes versions i és la novel·la romàntica més tìpica.

    Jo crec que la història que més s'assembla a la del llibre(la de na Beatriz Obregón i en Cienfuegos)és la d'en Romeo i Julieta perquè la història és diferent ja que no pertanyen a la mateixa família ni a la mateixa qualitat de vida i en aquell temps eren les famílies que decidien amb qui es cassaven els seus fills i amb qui li convenia més estar.És un amor "impossible" per la gran dessigualtat familiar.Les dues històries són més o menys iguals però el final barata.

    Carla Linares 2nC

    ResponElimina
  4. Jo conec el drama de Romeo i Julieta. He sentit mencionar El Fantasma de l'Òpera, però mai he arribat a saber la historia. Em sembla més interessant la historia de Romeo i Julieta perquè em sembla molt emotiva, tot i que he de dir que m'agradaria veure la pel·lícula del Fantasma de l'Òpera per poder-hi opinar més profundament.
    Romeo i Julieta em recorda a l'amor impossible que s'ha creat entre la Rosa i en Gabriel perquè venen de famílies enfrentades desde fa molt de temps per alguna circumstància, però que els seus fills s'estimen. Tot i que els pares no volen que es trobin, ells ho fan d'amagades. Es a dir, la historia es molt semblant que a Romeo i Julieta però amb un final diferent i una mica més modernitzat.

    ResponElimina
  5. Jo coneixia la història de romeu i Julieta, el fantasma de l'Òpera havia sentit xerrar, però mai me'l havia llegit. A mi em sembla molt més interesant la història de el fantasma de l'Òpera, perquè es més de misteri, i perquè Romeu i Julieta he sentit molt parlar d'ella.
    La història d'amor en aquest llibre s’assembla més a Romeu i Julieta, perquè venen de dos famílies diferents, que s'odien mútuament, i els seus pares no aproven el seu amor. L'únic que canvia es el final.
    Maria Perez 2nF

    ResponElimina
  6. Hola, jo ja coneixia la de Romeu i Julieta i la del fantasma de la òpera hi havia sentit a xerrar però no me l'he llegit. Jo me les llegiria les dues però la que m'ha semblat més interessant ha estat la de "El fantasma de l'Òpera" perquè té més misteri.La que es sembla més amb l'història d'amor del llibre per a mi és la de Romeu i Julieta perquè les dues famílies s'odien mutuament i la família no li agrada que surtin junts.
    Alba Seguí 2nf

    ResponElimina
  7. Hola, jo ja coneixia l'història de "Romeu i Julieta" i la d' "El fantasma de l'òpera" i ja havia vist les películes i m’han agradat. M’han semblat les dues interessants, però em llegiria la d’ “El fantasma de l’òpera” perquè l’història de “Romeu i Julieta” ja la conec molt bé, però l’altre només he vist una vegada la pel•lícula i ja no me’n record tant de l’història i sembla de misteri.
    L’ història d’amor que em recorda més la gran història d’amor del llibre és la de “Romeu i Julieta” perquè els Obregón i els Mendoza son com els Capulets i els Montagú i l'amor entre en Gabriel i na Rosa és un amor prohibit com l'amor entre Romeu i Julieta.
    Sofia Reis Brito 2nF

    ResponElimina
  8. Hola, jo ja coneixia les dues obres i destacaria la del "fantasma de la òpera" ja que té més acció i m'entreten més...
    Jo compararia "Romeo i Julieta" amb el llibre, ja que no hi ha tanta acció i es veu més reial, l'amor entre ambdós es prohibit!
    Pau Cardona 2nE

    ResponElimina
  9. Hola, jo conec les dues i la que més m'agrada és la del "Fantasma de l'òpera" ja que no es tan dramàtica com Romeo i Julieta, per això es la que més m'agrada.
    Jo compararia "Romeo iJulieta" ja que és molt més romantica, ja que és un amor prohibit.
    Núria Pons 2nF

    ResponElimina
  10. Hola, jo si conec aquestes obres de literatua universal, la d'en "Romeu i Julieta" m'agrada perquè crec que és una història molt bonica d'amor encara que acabi malament i la de "El fantasma de l'òpera" em va intressar molt per la història d'amor impossible que tenen el Fantasma de l'Òpera i na Christine. La obra "Romeu i Julieta" em recorda a la gran història d'amor d'en Javier i na Violeta, perquè la seva història és un poc impossible ja que són cosins.

    Daniela Rivera 2nF

    ResponElimina
  11. jo ja coneixia les dues obres, pero la que mesm'agrada es "el fantasme de l'opera" perque te mes accio i m'entreten mes, pero la k em sembla k s'asembla mes al llibre crec k es " romeo i julieta" perque xerra d'amors prohibits.

    clara goñalons 2nC

    ResponElimina
    Respostes
    1. jo conec le de Romeo i Julieta l'altra no m'agrada molt jo recomanaria la de Romeo i Julieta perke es una historia d'amor molt coneguda com a una gran historia d'amor.
      Sylvia Roters 2nC

      Elimina
  12. Jo coneixia els dos llibres, sobretot "Romeo i Julieta", ja que és la obra de teatre que fem a teatre. A mi em sembla més interessant el fantasma de l'òpera ja que em sembla que té que ser més emocionant i que hi ha més acció. Encara que també trobo que el llibre de Shakespeare és entretingut encara que està molt vist.
    Els dos s'assemblen al llibre que em llegit, ja que hi ha històries d'amor, però el fantasma de l'òpera s'assembla una mica més ja que als dos llibres hi ha un fantasma.

    Lluc Rifà 2nF

    ResponElimina
  13. Jo conec les dues histories, i personalment m'agrada més la del Fantasme de l'opera, ja que es d'intriga i molt més emocionant.
    Si tinc que dir la que més s'aproxima a l'historia d'amor del llibre, és Romeo i Julieta, ja que hi ha una baralla entre dues families

    Martí Isern 2nA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres coneixem les dues històries, i ens hem decidit per la història de Romeo i Julieta, perquè ens sembla més romàntica.
      la història que es sembla a la del llibre entre les dues famílies enfrontades, que són els Obregón i els Mendoza,amb un amor impossible entre ambdues famílies a causa del festeig entre els dos fills majors, és la història de Romeo i Julieta.

      Cristina i Judit Morro. 2nD

      Elimina
  14. D'aquestes dues histories les que més ens agraden és la de Romeo i Julieta perqué és molt trista però té la part bona que és que els dos moren i cap acaba amb el pensament de que l' altre a mort.

    Ainhoa i Noé 2nD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres ja coneixiem aquestes dues histories. La que ens agrada més es la de "El Fantasma de l'Opera", perque es una historia molt romantica i hem vist la película i ens va agradar molt.

      Ana Gomila i Jack Hoey 2nD

      Elimina
  15. D'aquestes dues histories les que més ens agraden és la de Romeo i Julieta perqué és molt trista però té la part bona que és que els dos moren i cap acaba amb el pensament de que l' altre a mort.

    Ainhoa i Noé 2nD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens recorda a l' història d'amor de na Rosa i en Gabriel Mendoza, perquè les seves families estan enfrontades.

      Elimina
    2. A nosaltres ens agrada més "El fantasma de l'opera" perquè és d'aventures i hi ha un triangle amorós.
      Álex i Víctor M. 2nD

      Elimina
  16. Nosaltres coneixem les dues pelicules. Ens sembla mes interessant Romeu i Julieta perquè la seva història està més argumentada i romantica.
    Aquesta història ens recorda a la relació entre na Rosa i en Gabriel.

    Guiem i Júlia 2n D

    ResponElimina
  17. A nosaltres la història que ens sembla més interessant ha estat el Fantasma de l'Opera ,perquè és mes d'acció i d'intriga, i perquè es barallen per amor els dos personatges masculins protagonistes.Es tracta d'un triangle amuros.

    En canvi la que ens ha sembla més d'amor tradicional ha estat la de Romeo i Juliet, perque es molt rumantica.

    El Fantasma de l'Opera es sembla a la història d'amor de na Beatriz i en cent focs.

    Anna i David 2nD

    ResponElimina
  18. Jo he llegit les dues històries, però la història que em sembla més interessant i que em llegirià és "El Fantasma de l'opera" ja que és més emocionant i original i hi ha intriga, acció amor i misteri.

    Jo compararia l'història d'amor del libre amb "Romeo i Julieta" ja que en els dos llibres hi ha un amor prohibit perquè les families dels enamorats estan barades, però els enamorats lluiten fins el final.

    Sergi Olives Juan 2nE

    ResponElimina
  19. Jo coneixia la història de Romeu i Julieta, però el fantasma de l'Òpera havia sentit xerrar però mai m'havia fet ganes de llegir-me'l. Per el que he sentit a mi em sembla molt més interesant i misterios, la història del fantasma de l'Òpera, perquè es més de misteri i això passa un poc a Les llàgrimes de Shiva. La història d'amor s'assembla més a Romeu i Julieta, perquè a les dues passa cosetes d'amor.

    Maria Carreras Jiménez
    2nE

    ResponElimina
  20. A mi el llibre que trob mes interessant es "el fantasma de l'opera" i el llitgiria perque vaig veure la pelicula i em va agradar. El llibre que mes s'asembla a l'historia de "les llagrimes de shiva" es "El fantasma de l'opera".

    Lluc Marín 2nc

    ResponElimina
  21. El llibre que crec més interesant es "El fantasma de la opera" i alomillor el llegiria , ja que vaig veure la pelicula alguns cops.

    Francesc Martí 2NB

    ResponElimina
  22. Jo crec que els dos llibres són molt interessants, però crec que compraria "El fantasma de la opera" ja que fa anys que vull veure sa peli, però el de "Romeu i Julieta" no crec que m'el compés, perque ja he vist la pel·licula, però si fós una versió adaptada suposo que si, ja que trobo que aquest llibre es un poc complicat d'entendre.

    El llibre que s'assembla més a l'història de "Les llàgrimes de Shiva" és el de "El fanstasma de la opera"

    Eva Mangado MIer 2n E

    ResponElimina
  23. Jo llegiria primer "El fantasma de l'opera" perquè ja la coneixia, també he vist la pel·lícula i és la que m'ha cridat més l'atenció.

    La que em recorda més a la història d'amor del llibre es la de "Romeu iJulieta" perquè parla sobre un noi i una noia que que s'estimen entre ells i per mi pero ningu ho sap exepte ells dos.

    Lluís Huguet Seguí
    2n E

    ResponElimina
  24. Coneixia els dos llibres, pero em llegiria "El fantasma de l'òpera" ja que n'he sentit parlar, però no l'he llegit, en canvi "Romeu i Julieta" és més conegut i ja se el final.
    La història que s'assembla més a "Les llàgrimes de Shiva" és la de Romeu i Julieta, ja que tracta de dues families enfrontades i els seus fills que s'enamoren. L'únic que és diferent és el final.
    Àngela Pons Martí 2nE

    ResponElimina
  25. Jo coneixia els dos llibres però em llegiria"El fantasma de l'òpera" per que em sembla que pot ser interessant i ja m´he llegit "Romeu i Gulieta. Crec que el que més sasembla a les llàgrimes és la de romeu i gulieta per què també tracta de dos families que no sàccepten per antics motius.

    Joan Pérez Capdevila 2nE

    ResponElimina
  26. Bon día, doncs yo no m'he llegit mai "El fantama de l'òpera" així que no sabía que era una història d'amor.
    Però m'agrada més "Romeu i Julieta".I crec que l'història que me es sembla es la de " Romeu i Julieta" per que les families es baretgen, però al final es reconcilien.

    Keren Lann 2n f

    ResponElimina
  27. El llibre " El fantasma de l'òpera" però he vist la película i m'havia agradat molt.

    Però el llibre "Romeu i Julieta" és un clàssic i jo si que l'he llegiti em va agradar molt!.

    ResponElimina
  28. Hola jo domes he sentit parlar de l'història de Romeo i Julieta i per el que he vist a les ressenyes jo crec que l'història que és sembla més a la història d'amor que hi ha en el llibre és la de Romeo i Julieta per què és un amor impossible igual que el que passa en el llibre.
    De Xavi Olivé Sintes de 2nD

    ResponElimina
  29. La història que em agradaria llegir més es el Fantasma de l'Òpera ja que he vist la película i estava bastant bé. L' història que espareix més al llibre es Romeo i Julieta ja que les dues famílies (Orguebon i Mendoza) s'odien.

    Paul Coll Tulloch 2nF

    ResponElimina
  30. A jo m'agradaria llegir 'El Fantasma de l'Òpera' perquè crec que és una historia de misteri i la relecionaria amb 'Les llàgrimes de Shiva'.

    Fàtima Aghlillach. 2nB

    ResponElimina
  31. Com que ja sé de que va la història del ' Fantasma de l'Òpera' i la de Romeu i Julieta, crec que 'Les llàgrimes de Shiva' se sembla molt a la del fantasma de l'opera perquè hi ha misteri i la de Romeu i Julieta com que és una història d'amor tambè la relacionaria amb les llàgrimes de shiva.

    Asmae Aghlillach 2nB

    ResponElimina
  32. Hola,jo no coneixia molt bé la história de Romeu i Julieta.però el "Fantasma de l'Òpera ja la coneixia,i a més a més he vist la pel·licula i em semble molt més interesant i misterios la història, perquè es més de misteri i aixó passa un poc al llibre de les "Llàgrimes de Shiva".Però la història d'amor s'asembla més a Romeu i Julieta.

    Cecille Maloles 2nF

    ResponElimina
  33. Hola, jo només conexia la història de Romeu i Julieta, la del Fantasma de l'Òpera no la coneixia. Ara que se de que va l'altre història, em llegiria la del Fantasma de l'Òpera, ja que l'altre ja la conec. I a més em sembla molt interessant i em sembla que m'ha d'agradar!
    La història que més em recorda al llibre és la de Romeu i Julieta, perquè en el llibre passa el matix. Hi ha un noi i una noia que s'enamoren, però els seus pares estan enfadats i no ho volen... L'únic que varia és el final que no és el mateix!
    Míriam Serra 2ºE

    ResponElimina
  34. Jo havia escoltat xerrar de les dues obres, peò coneixia més amb profunditat l'historia d'amor de2 Romeo i Julieta", per açò ma fairia més ganes llegir el "Fantasma de L'òpera".
    L'obra de "Romeo y Julieta", s'asembla més a la de "Llàgrimes de Shiva".
    Abril Sánchez 2ºE

    ResponElimina
  35. Ho he sentit parlas sobre les dues obres, de fet les tinc a casa, hem sembla mes interessant la del fantasma ed l'òpera, perque la conec pero menys i hem semmla molt més intrigant.
    Crec que ninguna de les dues obres s'hi assembla a les llagrimes de Shiva, per que no tenen res aveure.
    Ernesto López. 2nF

    ResponElimina
  36. Jo ja coneixia la de Romeu i Julieta (ja que es bastant famosa), encara que la del fantasma de l'òpera també em sonava. A mi em sembla més interessant la del fantasma de l'òpera, ja que em sembla mes misteriosa e intrigant. A mi me recorda mes l'historia de Romeu i Julieta a la del llibre (millor dit, la del llibre me recorda mes a la novela de Sheakspeare)perque als dos hi ha dues famílies enfrentades, i (en el cas de la Rosa i en Gabriel), entre les dues families hi ha un amor. Però la del fantasma de l'òpera em recorda a la de en Javier i na Violeta, mes que res pel ''factor fantasma'', i perque l'amor succeeix en la mateixa família, no entre dues enfrontades.
    Dámaso de la Cruz, 2nF

    ResponElimina
  37. Jo conec les dues histories, pero em sembla més interessant Romeu i Julieta. Jo em llegiria pero el fantasma de l'opera per què Romeu i Julieta ja me'l he llegit. L'historia de Romeu i Julieta me sembla a mi que es sembla més a la del llibre per què són dues families que s'odiaven però després els fills es casen, igual que al llibre.
    Cris Rotger 2nF.

    ResponElimina
  38. Jo coneixia la història d´amor de Romeo i Julieta, perquè és molt famosa; la del fantasma de l´òpera em sonava, però no sabia de què anava.Jo crec que m´agradaria més la del fantasma de l´òpera, ja que m´ha semblat molt interessant i no l´he llegida.

    A jo la història de Romeo i Julieta hem recorda a la del llibre, perquè també són dues famílies enfrontades fa molt de temps; i també festejen d´amagat.

    Cristina Robles 2nC

    ResponElimina
  39. Hola, jo ja coneixia les dues novel·les. A jo em sembla més interessant la de Romeo i Julieta. L'història que més s'ha sembla a s'ha de s'història, perquè en les dues històries hi ha rivalitats, i els dos de cada història s'enamoren.
    Tania Martinez.2nF

    ResponElimina
  40. Coneixia les dues històries d'amor, i m'he lleigit una. M'han agradat les dues per igual, perquè xerren de dues histoòries igual i diferents: una d'amor impossible per dues families emfrontades des de fa anys, i l'altre és impossible perquè és un amor humana-fantasma. Però m'ha agradat més la del fantasma de l'òpera, perquè sembla molt misteriosa, i a la vegada d'amor, una fussió molt extranya. A més a més, xerra d'un fantasma que vaga per un teatre i s'enamora d'una al.lota.
    Romeo i Julieta es sembla a l'història d'amor de les llàgrimes de Shiva, perquè són dos enimorats de dues families enfrontades des de fa anys.
    Jesús Bravo 2n E

    ResponElimina
  41. Hola jo ja coneixia els dos llibres pero m'agrada mes El fantasma de l'opera, Romeo i Julieta no m'agrada molt perque es molt sentimental.Pero l'historia que mes es sembla a la del llibre es Rome y Julieta perque son dos families enfrentades de fa molt temps.

    Tidiane Sow 2nF

    ResponElimina
  42. Jo ja coneixia les dues obres, però m'agrada més perquè vaig veure la peli i m'ha va agradar molt.
    Jo no sabria dir ben bé quina obra seria l'adecuada per aquesta història per a aquesta novel·la, però si tingués que dir qualcuna, seria Romeo y JUlieta, perquè són dues families enfrontades de fa molt de temps.

    Marc Cardona Terrés 2ºB

    ResponElimina
  43. Jo conec les dues históries, pero encara que no la conec bastant, crec que el fantasma de l'òpera, sería més interesant i hem faria moltes ganes llegir-la.
    La de Romeu i Julieta, es sembla més a l'historia del llibre, perque hi ha molt d'amor.

    Marina.M 2nC

    ResponElimina
  44. Jo aquestes obres ja les coneixia. Eligiria la de "El fantasma de lòrera", per què sembla més interessant i per que a jo m'agraden més les histories d'intriga i de fantasmes que no les d'amor. La que mès hem recorda a l'història del llibre és la de "Romeo i julieta", per que l'história que passa al llibre és sembla més amb aquesta obra.
    Marga Ruiz 2nE.

    ResponElimina
  45. Jo havia sentit parlar de les dues històries, però sobretot la història de "Romeu i Julieta". Pel que he llegit i ja sabia em faria més ganes llegir "El Fantasma de l'òpera" ja que sembla que ha de ser interessant i també d'intriga que són les que a mi m'agraden més.
    A mi de les dues històries que hem vist, crec que la que representa millor la gran història d'amor de Les Llàgrimes de Shiva és la de "Romeu i Julieta, ja que tenen bastantes semblances amb la gran història d'amor que hem llegit aquest trimestre.
    Xavi Olives 2nE

    ResponElimina
  46. A mi em sonen els títols de les dues encara que no m'he llegit cap. Si haguès de triar alguna, escolliria el Fantasma de l'Òpera perquè és de misteri i s'han desbrinar moltes coses i a mi aquests tipus de noveles magraden molt. A mi em sembla que té més a veure amb Romeu i Julieta, ja que a les dues hi ha un amor imposible però que ells lluiten fins al final fins aconseguir-ho (encara que Romeu i Julieta no ho aconsegueixen)

    ResponElimina
    Respostes
    1. El comentari anterior és de : Sara GImenez 2 f

      Elimina
  47. Jo coneixia les dues històries, a destacar "Romeu i Julieta".
    Pel que he llegit m'assembla que em llegiria la història del "fantasma de l'òpera" ja que "Romeu i Julieta" ja me'l vaig llegir de molt petit. "El Fantasma de l'òpera" sembla interessant i d'intriga (això és un altre motiu pel qual l'he triat).
    La història que trobo que lliga més amb les Llàgrimes de Shiva és Romeu i Julieta perquè les dues hist`ries xerren de enamorats de families enfrontades.
    Lluc Bondia 2nE

    ResponElimina
  48. Jo ja havia sentit parlar de les dues histories, sobretot la de "Romeu i Julieta", i ja conec el final d'aquesta, en canvi no me llegit la del fantasme de l'òpera, que sense dupte hem fa moltes més ganes de llegir, supós que és perqué és una mescla d'amor e intriga, i açò m'agrada.
    La història que més s'asembla a Les Llàgrimes de Shiva és la de Romeu i Julieta perque en les dues hi ha conflictes entre les families, però també te una petita semlança amb el fantasma de l'òpera, en les dues obres hi ha un fantasma.
    Clara Cabezas Mas2ºe

    ResponElimina
  49. Jo jac oneixia les dues històries, per veure pel·licules, series i coses així, i la que em semblaria més interesant seria el fantasma de l'opera, perque a més a més 'una história d'amor, és d'assasinats i misteri, pero la que s'asambla més a l'història d'amor del llibre, és Romeu i Julieta, per narra lamor de dos joves que no poden estar junts per l'odi que senten les seves families, els Montesco i els Capuleto, igual que els Mendoza i els Obregón.
    Iván Cobo 2nC

    ResponElimina
  50. La història que m'agrada més es la de "Romeu i Julieta" perquè demostra que per amor se poden arribar a fer bogeries.
    Les dues s'hi asemblen perque en una hi ha disputes familiars i en l'altra hi apareix un fantasma.
    Marta Pons 2nE

    ResponElimina
  51. Ja coneixia les dues històries d'amor, no m'he llegit cap,tampoc ho faria peruquè no em semblen interessants, però si haguès de llegir-me alguna em llegiria "El Fantasma de l'Òpera" perquè a part de ser una història d'amor també hi ha misteri i acció.
    D'aquestes dues històries d'amor la que més s'assembla a les del llibre "Les Làgrimes de Shiva" és "Romeo i Julieta" ja que en les dues hi ha conflictes familiars i són amors impossibles que s'acaven fent realitat, per la part de la Rosa al principi les famílies no els deixaven i era impossible però al final poden estar junts, mentre que amb en Javier i na Violeta com són cosins també és un amor complicat però s'acava fent realitat. A part "El Fantasma de l'Òpera" també té certa semblança amb la història de "Les Llàgrimes de Shiva" ja que en les dues hi ha l'aparició d'un fantasma.

    Joan Cardona 2nF

    ResponElimina
  52. Conec les dos històries però com la del "Fantasma de l'Òpera" no la conec tant m'agradaria més llegir-la. L'història de "Les llàgrimes de Shiva" s'assembla molt a "Romeu i Julieta" perquè és un amor prohibit i ningú ho sap.

    Sergi Olives Orfila, 2n E.

    ResponElimina
  53. Jo conec les dues històries encara que no m'he llegit cap. Em sembla més interessant "El Fantasma de l'Òpera" perquè n'he sentit xerrar molt poc i m'agradadia saber la verdadera història. El llibre que més s'assembla a "Les Llàgrimes de Shiva" és el de "Romeo i Julieta" perquè hi ha un problema entre famílies i també un amor prohibit.

    ResponElimina
  54. Hola, jo només coneixia la història de "Romeu i Julieta". La història que hem llegiria seria la de "El Fantasma de l'Òpera" ja que l'altre ja la conec i em sembla que em pot agradar. Jo crec que la història d'amor de "Romeu i Julieta" s'asembla més a la de "Les llàgrimes de Shiva" perquè en les dues històries hi ha problemes entre les famílies que impedeixen aquests amors.

    Sara Tudurí Morente 2n E

    ResponElimina
  55. Hola, jo coneixia les dues històries encara que no m'he lligit cap.A jo m'he a semblat mes interassant "El fantasme de l'Òpera" perque amb llegir el titol de la portada pareig que a de anar de misteri al mateix temps que d'amor.

    Iñaki 2nC

    ResponElimina