Fitxa bibliogràfica

dimecres, 11 de gener del 2012

L'autor

Ara descobrirem més coses sobre César Mallorquí, l'autor del llibre. Clica damunt de la fotografia de l'escriptor que hi ha a mà dreta i llegeix l'article que parla sobre ell.
Què en destacaries, de l'article i l'entrevista? Què és el que més t'ha sorprès? Quins altres llibres ha escrit Mallorquí? Els coneixies? Et fa ganes llegir-los?

68 comentaris:

  1. En destacaria que escriu literatura per joves perquè li agrada escriure no per diners, com altra gent. Per aquest motiu els seus llibres són tant bons i són galardonats amb premis com el premi Edebé o El Gran Angular. Ha escrit llibres famosos com Les Llàgrimes de Shiva, L'ultim treball del senyor Luna, La porta d'Agartha, La creu d'el dorado, El mestre oscur... Nosaltres coneixiem l'ultim treball del senyor Luna ja que el vem llegir. Ens faria ganes llegir altres llibres com La porta d'Agartha, ja que el nom del llibre sembla interessant. Una cosa que ens ha sorprès és que el seu pare és el creador d'El Coyote.

    Cecille.M i LLuc.R 2nF

    ResponElimina
  2. hola,ens ha agradat l'entrevista i l'article és interessant no coneixem l'autor .El que més ens ha sorpres es que li agrada escriure per a joves, un llibre seu quen agradaria llegir podria ser "La catedral" en Mallorqui a escrit molts llibres com El maestro escuro, La creu del dorado, El coleccionista de sellos entre altres.

    Tidiane i Núria 2nF

    ResponElimina
  3. A mi la entrevista m'ha paregut molt interesant, jo crec que el que diu en César Mallorquí es veritat, m'ha agradat el que ha dit de que lluitava no contra altres llibres sino contra el televisor, m'ha sorpengut que el seu pare fos el creador del "Coyote" i m'ha agradat també que digues que a ell li divertia escriure i procurava fer els llibres divertitis i el pitjor pecat per a un escriptor era fer un llibre aburrit.
    Patxo Uribe 2F

    ResponElimina
  4. Hola, crec que es un escriptor bastant interesant perque escriu per els joves perquè li agrada i està orgullós d'aquest fet. Ha guanyat varis premis com el d'Edebé o el Gran Angular. El llibre de Les llàgrimes de Shiva segons el que conta el va escriure perqué quan era petit i l'agradava llegir, va llegir un llibre de Verne i aquest el va escriure pensant amb ell. El seu pare també era famós, va ser el creador de El coyote. Me fa ganes llegir el llibre només per conéixer un po més l'autor.
    Clara Cabezas Mas 2ºE

    ResponElimina
  5. Hola crec que es un escripto orgullos del seu traball i sobre tot escriu per els joves.Lo que més ma sorpres es que el seu pare va escriure un llibre el (coyote).Crec que també els llibres que ha escrit en César seran molts interasants sobre totaquest llibre:(el ultim traball del senyo lluna) es el que crec que sera interasant i misterios.

    Iñaki Gomila 2nC

    ResponElimina
  6. Hola, en César Mallorquí es un gran escriptor perque ell escriu el que li hauria agradat llegir i no escriu per escriure. Molts altres autors es senten avergonyits de escriure literatura infantil preò en Cèsar no, ell està orgullos de escriure per joves. Jo he llegit un llibre de aquest autor que es diu: "l'ultima feina del senyor luna" i em va agradar molt i per aquest motiu em fa ganes llegir les "llagrimes de shiva".
    Paul Coll Tulloch 2nF

    ResponElimina
  7. Jo crec que l'entrevista ha estat interessant i el que destacaria és que en César li dona igual amb quin génere escriure. Els llibres que ha escrit no els conec, però no hem faria res llegir-los perquè m'han xerrat bastant bé d'ells.
    Alba Seguí 2nf

    ResponElimina
  8. Hola, a mi em sembla que es un escritor molt intel·ligent i que es sent orgullos del seu treball. Aixó també és el que li fa guanyar premis, com el premi Edebé o El Gran Angular. A escrit altres llibres com LA PUERTA DE AGARTHA, EL ÚLTIMO TRABAJO DEL SEÑOR LUNA, LA CRUZ DEL DORADO, EL MAESTRO OSCURO... i molts més. A mi m'agradaria llegir-me algún perquè no els coneixia i poden ser interessants

    Sara G. 2f

    ResponElimina
  9. Jo el que destacaria es aquesta llista que ha donat de perquè li agrada escriure per als joves, i crec que a certes coses te raó. M'ha sorprés que, que no escrigués per diners, ja que hi ha molta gent que ho fa. Altres llibres que ha escrit son: La puerta de Agartha, El último trabajo del señor de la luna, La cruz del dorado, El maestro oscuro... jo no conec cap, a mi el que m'agradaria lligir es el llibre de "El último trabajo del señor de la luna" ja que te un títol molt interessant.
    Maria Perez 2nF

    ResponElimina
  10. Jo destacaria que César Mallorquí és un gran escriptor que sap narrar i dibuixar molt bé i que a més l'agrada el treball que fa. Per això penso que ell mereix els premis que l'han donat.
    M'ha semblat curiós que el seu pare sigui l'escpritor del llibre "el coyote".
    Dels seus llibres jo ja coneixia "El ultimo trabajo del señor luna". M'agradaria conèixer els seus altres llibres com "La puerta de Agartha" perquè crec que poden ser molt interessants i divertits.
    Sofia Reis Brito, 2n F

    ResponElimina
  11. Jo crec que es un bon escritor, si no no li haguessin donat els premis que té. Dels seus llibres no n'he llegit cap, "Les llagrimes de shiva" es el primer llibre que veig seu, pero amb els títuls que posava, em fa gana llegir el de "El último trabajo del señor Luna".
    Cris Rotger 2nF

    ResponElimina
  12. Jo crec que es un home molt llest i bon escritor. I que li agrada molt la seva feina segons he llegit a l'entrevista. Les llagrines de shiva esper que sera entretingut.

    Lluc Marín 2C

    ResponElimina
  13. Hola, el que més m'ha sorprés sobre ell, ha sigut la seva passió sobre la juventut. Alguns llibres que ha publicat han sigut: El último trabajo del señor luna, el maestro oscuro... I jo crec que m'agradaria llegir-los que que els veig com a interesants.

    Lucia Segui 2nC

    ResponElimina
  14. Jo destacaría la definició del principi, és un dels autors indiscutibles de la literatura juvenil.
    Hi ha un llibre que m'ha agradat per la seva portada que es diu ''La cruz de el dorado''. Però la veritat és que no coneixia cap llibre seu.
    Àfrica.H 2nC

    ResponElimina
  15. Jo crec que és un autor amb poca popularitat, però així i tot, penso que ha escrit grans novel·les i llibres.
    M'ha sorprès la misteriositat dels llibres, només amb la portada ja veus que serà un llibre d'intriga i misteri.
    Ha escrit: : La puerta de Agartha, El último trabajo del señor de la luna, La cruz del dorado, El maestro oscuro... Jo no en conec cap d'aquests, però em faria ganes llegir-me'n un, qualsevol.

    Pau Cardona 2nE

    ResponElimina
  16. Jo destacaria que en Cèsar Mallorquí es fill de Jose Mallorquí creador del Coyote. Es un dels escriptors de literatura juvenil amb més èxit a Espanya, tant com en ventes com guanyador de premis. Es molt bon narrador, descriu bé els seus personatges, les seves novel•les tenen intriga i emoció.
    En l’entrevista explica les deu raons per ser un escriptor de literatura juvenil satisfet i orgullós i de les deu jo en destacaria aquestes: el lector jove l’exigeix molt ja que el llibre te que ser més interessant que la televisió, el cinema, internet o videojocs, l’adolescència es l’etapa mes important en la vida, ara que es escriptor escriu llibres que li agradaria haver llegit en la seva joventut, els joves son millors lectors perquè poden entendre conceptes fantàstics com viatges en el temps, fantasmes, etc.
    A mi m’ha sorprès quan diu que el lector jove m’exigeix molt ja que el llibre te que ser més interessant que la televisió, el cinema, internet o videojocs perquè crec que te raó ja que actualment els adolescents passem més temps amb l’ordinador o amb la televisió en lloc de llegir un llibre.
    Ha escrit altres llibres apart de Les Llàgrimes de Shiva com: La Pared de Hielo, El Coleccionista de Sellos, La Casa del Doctor Pétalo, El Circulo de Jerico, El Ultimo Trabajo del Señor Luna, El Maestro Oscuro, etc... No en conec cap però em fa ganes llegir qualsevol d’ells ja que els títols tenen molta intriga i a jo m’agraden els llibres d’intriga i misteri.
    Maria Gomila 2nF

    ResponElimina
  17. jo crec que es un home molt entregat en la seva feina, que li agrada molt escriure i que te una gran capacitat per escriure tan en castella com en catala.
    clara goñalons 2nC

    ResponElimina
  18. A jo aquest escritor em sembla un gran escriptor, ja que m'agrada molt les causes per les que escriu: ell escriu perquè li agrada, no pero guanyar diners. També m'agrada molt que escriveixi pels joves. Penso que es això el que el fa guanyar premis litearis, com el premi Edebé o El Gran Angular. Ha escrit molts de llibres, com l'Últim treball del senyor Luna, La porta d'Agartha, La creu d'el dorado, El mestre oscur... Jo no n'he llegit cap d'aquests, pero em faria ganes llegir el Mestre Oscur i la Porta d'Agartha, perquè tenem molt bona pinta.

    Abril Reynés 2n E

    ResponElimina
  19. Jo destacaria que César és un escriptor que escriu per a joves, tan sols per que li agrada. Vol que els seus llibres siguin més interessants que la televisió, el cinema, els DVD'S, internet o els videojocs, i no és fàcil ja que avui en dia els adolescents estem molt als ordinadors i internet. M'ha sorprès que és el fill de José Mallorquí, el creador d'"El Coyote". Altres llibres que ha escrit han estat: "La puerta de Agartha", "La cruz de el dorado", "El último trabajo del señor Luna",... La veritat és que ja sigui per el nom o per la portada semblem molt interessants, em fa ganes llegir-ne algun.
    Àngela Pons 2nE

    ResponElimina
  20. Hola bon dia, jo crec que l'autor d'aquest llibre és un home molt savi que l'hi agrada molt escriure aquest tipu de llibres i que m'agradaria llegir , després de les llagrimes de shiva, un altre dels seus llibres.
    Ivan Cobo Capó 2nC

    ResponElimina
  21. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  22. A jo en Cèsar Mallorquí em sembla un escritor orgullós del que fa, escriure per gust i no per diners (cosa rara avui en dia), i a més escriu per a joves, utilitzant el misteri sabent que els hi agrada als joves. Els llibres els escriu en motiu de gust, i també d'intentar evitar les noves tecnologies d'oci com consoles videojocs...( difícil, però no imposible). Ha escrit llibres que aparenten interessants com "El último trabajo del señor Luna". I, com a última cosa a destacar, és que sigui fill de José Mallorquí, creador de "El Coyote". És un escritor que particularment m'agrada.
    Lluc Bondia 2nE

    ResponElimina
  23. Hola,

    El que més m'ha sorprès és que no escriu literatura juvenil per diners si no per gust i destacaria tots els premis que ha guanyat. Ha escrit llibres com " El último trabajo del señor Luna" o " La cruz del dorado", encara que jo no els conec però m'agradaria llegir-los, sobretot aquests dos.

    Sergi Olives Orfila, 2n E

    ResponElimina
  24. En César Mallorquí no es molt conegut pero te llibres bonics d'intriga i misteri.
    Ha escrit: El maestro oscuro,la puerta de agrtha...
    A jo m'agardaria llegir un de ells perque mirant nomes la portada jo me intriga.
    Pau Jiménez Melsión 2nE

    ResponElimina
  25. Hola en César Mallorquí no es un escriptor molt conegut pero escriu llibres molt bonics com LA PUERTA DE AGARTHA, LA CRUZ DE EL DORADO, EL ÚLTIMO TRABAJO DEL SEÑOR LUNA...
    A ell li agrada escriure per plaer si intentar que els joves llitgin més però no es fàcil amb totes les noves tecnologies.
    Robert Caraian 2n E

    ResponElimina
  26. Hola, destacaria de la entrevista que el que fa es escriure llibres perque li agrada, per crear nous lectors i per escriure els llibres que li hauria agradat llegir quan era jove. A escrit llibres com el mestre oscur, l'ultim treball del senyor lluna, la porta d'agartha... No els conec, pero la veritat es que la gran majoria semblen interessants.

    Damaso de la Cruz Coll 2nF

    ResponElimina
  27. Hola, el que destacaria és que escriu per que li agrada i vol que els joves ens interesem més per la lectura, té un gran domini dels recursos narratius, dibuixa bé els personatges... Ha escrit molt de llibres com La puerta de agartha, La cruz del dorado, El último trabajo del señor luna, El maestro oscuro... No me n'he llegit cap però segur que si els llegís em semblarien interesants i m'agradarien.

    ResponElimina
  28. El missatge anterior es de na Sara Tuduri 2n E

    ResponElimina
  29. Bona niit, el que jo destacaria que és un bon escriptor ,encara que no es mol conegut, pero es bo per que li agrada el que fa, ho fa amb ganes i esta orgullos d'ell.
    Ha escrit:La puerta de Agartha, la cruz del dorado, el último trabajo del señor luna, el maestro oscuro etc, no en conec ningún pero hem lletgiria el del maestro oscuro, per què per el títol sembla d'intrigaa..

    Ernesto López 2nF

    ResponElimina
  30. Per a jo el que hauria de descartar de l'entrevista és la part del per què li agrada escriure literatura juvenil, és a dir deixar les raons però no la ''descripció''. El que més m'ha sorprés és la primera raó que dona de per què li agrada escriure literatura juvenil.Altres llibres que ha escrit són:
    -''La puerta de Agartha.''
    -''La cruz de el dorado''
    -''El último trabajo del señor Luna.''
    -''Les llàgrimes de Shiva.''
    -''El maestro oscuro.''
    -...
    Només conec ''Les llàgrimes de Shiva'', hem fa ganes de llegir aquesta novel·la perquè trob que és interessant.
    Daniela Rivera 2nF

    ResponElimina
  31. Hola, el que tenc que dir sobre el escritor és que ha escrit molt de llibre interesants com, per exemple: La puerta de Agartha, La cruz del dorado, Les llàgrimes de Shiva...i moltes més. Me fa genes llegir també "El maestro oscuro", perquè el títol m'agrada bastant.
    Maria Carreras Jiménez.

    ResponElimina
  32. Hola a tothom, el que nosaltres destacariem del autor d'aquest llibre, César Mallorqui és que li agrada escriure, no ho fa només per guanyar-se la vida, ho fa per gust. També diu que sap dibuixar els personatges i sap dominar els recursos narratius bastant bé. L'entrevista també surt que va guanyar alguns premis com el premi Edebé o El Gran Angular. Uns dels llibres que ha escrit són Les Llagrimes de Shiva, el último trabajo del señor luna,El Maestro Oscuro, la cruz del dorado...
    Sergi Olives Juan i Nathan De Souza Garcia 2nE

    ResponElimina
  33. Hola, el que destacaría sobre l'autor es que a ell li encanta escriure llibres de misteri, i també quan li fan la entrevista li demanen en català i ell ho contestaba amb castellà, peró ell escriu llibres en català i castellà. Els llibres que ha escrit han estat:
    "El maestro oscuro", "la cruz de el dorado", "les llàgrimes de shiva"... La veritat es que ha jo no hem faría ganes llegir aquests llibres.

    ResponElimina
  34. Hola, el que destacaría sobre l'autor es que a ell li encanta escriur llibres sobre misteri, i també que quan li feien la entrevista, li feien les preguntes en català i ell els ha contestaba en castellà, per´també escriu llibres amb els dos idiomas. Els llibres que ell ha escrit han estat: "el maestro oscuro", "la cruz de el dorado", "les llàgrimes de shiva"... La veritat es que a jo no m'agradaria llegir aquests llibres.

    Marina.M 2C

    ResponElimina
  35. Jo destacaria que César Mallorquí, és un escriptor, que vol intentar que els joves llegeixin els seus llibres, perquè cada vegada, la gent es mira més la televisió. Ma sorprès que el seu pare ha sigut el creador de el "Coyote", mai mu hauria imaginat. M'han agradat un par de llibres que ha escrit: "La Puerta de Agartha", " El Último Trabajo del Señor de la Luna"...Nómés la per la portada i títol, ja pareixen interesants.
    Abril Sánchez 2ºE

    ResponElimina
  36. Jo trob que a en César Mallorquí li agrada escriure llibres per a gent jove per a que s'interessin més pels llibres.
    No em crida cap dels seus llibres l'atenció, però tal vegada si m'ho llegeix-ho em podria agradar.
    Tampoc coneixia cap dels seus llibres, mai habia sentit xerrar d'ells.

    Ainhoa Martínez 2nD

    ResponElimina
    Respostes
    1. trob que en César Mallorquí no és molt conegut però fa bons llibres jo conec uns quants però no m'he llegit cap però pareix que són bons
      Víctor Moreno 2nD.

      Elimina
  37. Jo diria que en Cèsar vol que els joves passin més temps llegint els seus llibres que estar mirant la televisió, jugar a videojocs, etc... En Cèsar ha escrit "La cruz de el dorado", "La puerta de Agartha, El Último Trabajo del Señor de la Luna",... M'agradaria legir alguns dels seus llibres ja que segurament "Les Llàgrimes de Shiva" m'agradarà.



    Júlia Carreras 2nD

    ResponElimina
  38. El que me a sorprès de l'entrevista és que l'autor diu que els joves poden llegir tots els llibres igual que els adults. El que també m'ha sorprès és que diu que ell intenta que els joves llegeixin més llibres i que no mirin tant la televisió.
    A escrit altres llibres, com per exemple, La Puerta de Agatha, El Ultimo Trabajo del Señor de la Luna,... que jo no coneixia.

    Ana Gomila 2nD

    ResponElimina
  39. en Cèsar Mallorquì lo que volo conseguir amb els llibres que escriu es que el joves no pasin tantes horas devant la tele o l'ordinador, sino que pasin l'estona llegint.Els llibres que a escrit son: la puerta de Agartha,El ultimo trabajo del señor de la luna...
    Anna Martínez 2nD

    ResponElimina
  40. De l'entrevista destacaria les raons pel qual en César Mallorquí li agrada llegir la literatura juvenil.El que més m'ha sorprés ha estat que escriu llibres dels temes que qll volia llegir quan era jove.No coneixia cap dels seus llibres però que seran molt interesants.
    Guiem Sintes Gelabert 2nd

    ResponElimina
  41. Jo de l'entrevista destacaria perquè César Mallorquí li agrada escriure literatura juvenil.El que més m'ha sorprès ha estat que ell escriu els llibre que cuan era petit li agradaria haber llegit.No coneixia ningun llibre seu, però el de Les llàgrimes de Shiva l'havia sentit menciona.CRec que si hem lleguís els altres segurament m'agradarien.
    Cristina RoBles Ruau 2nC

    ResponElimina
  42. De l'entrevista destacaria els fets pels quals en César li agrada escriure en aquest génere literari. El que més m'ha sorprès ha sigut que ell bàsicament escriu per diversió cosa poc habitual an escritors importants, amb el temps sel's hi arriva a presentar com la feina de cada dia. La veritat es que no coneixia cap de els seus llibres, el que més ganes em fa ganes llegir es "El último trabajo del señor Luna".
    Te pinta de ser molt interesant i amb molts misteris.

    ResponElimina
  43. Joan Pérez Capdevila 2nE, el comentari anterior és meu.

    ResponElimina
  44. De l'entrevista destacaria que li agrada escriure llibres per a fiets peró que també siguin interesants per a adults . No m'ha sorpres res d'ell ,ja que no li a pasat mai res especial , i perque em sembla que tots els autors dirían algo parescut ,al que ell a dit (en una entrevista ) .Ell ha escrit molts de llibres com :La puerta de Agartha,La cruz de el dorado,El último trabajo del señor Luna,Les llàgrimes de Shiva,El maestro oscuro... jo no conexia ningún d'aquests llibres ,perque prefereix els llibres en ingles i no em fixó en els 'altres idiomes .´No tinc moltes ganes de llegir els seus llibres peró , sabent que és un bon autor ( perque em va agradar el seu llibre"Llagrimes de Shiva" ),només em sembla interesant un dels seus llibre "El último trabajo del señor Luna" ja que ha guanyat un premi i la portada em sembla interesant.

    James Glass 2nEsoF

    ResponElimina
  45. Hola, l'autor a una entrevista diu que a ell li agrada escriure novel·les juvenil, perque als adults els hi costa més llegir un llibre que tracti de coses que s'allunyen de la realitat, perque així pot escriure els llibres que li hagués agradat llegir de jove. També ha dit més coses, com que no li agrada que encasillin a un auter per el tipus de novel·les que escriu, però que creu que això es inevitable. Ha escrit llibre com: El ultimo trabajo del señor de la Luna, Les llàgrimes de Shiva, El maestro oscuro,... Jo no he llegit cap d'aquests llibres. Crec que el de Les llàgrimes de Shiva serà molt interessant.

    Eva Mangado Mier 2nE

    ResponElimina
  46. hola, a l'entrevista m'ha agradat cuen dio que li agrada escriure per gent jove i no es per doblers. Tambe m'impresiona que li donin pemis a un escriptor espanyol i alguns dels libres que ha escrit son: la puerta de Agartha, el ultimo trabajo del señor de la luna la creu del dorado... i encara que no el conec m'agradaria llegir uns cuants dels seus llibres

    ResponElimina
  47. El que jo destacaria és que a guanyant premis tan importants com l’Edebé o el Gran Angular, que té un gran domini dels recursos narratius, dibuixa bé els personatges, crea bones trames i sap mantenir l’emoció, virtuts que l’han portat a ser el que és, un brillant i respectat narrador, un dels grans autors del nostre país. Ha escrit obres com: La puerta de Agartha, La cruz de el dorado, El último trabajo del señor luna, El maestro oscuro,etc.

    No me he llegit cap dels altres llibres, però per exemple em lletgiria El maestro oscuro perquè sembla d’intriga i també La puerta de Agartha perquè em sembla interessant el títol.

    Tania Martínez 2nF

    ResponElimina
  48. Hola, l'entrevisat m'ha agradat bastant i l'artticle també. Jo crec q l'autor té bastant de mèrit, perquè ha guanyat alguns premis, com per exemple l'Edebé o el Gran Angular. També m'ha agradat el que ha dit de que li agrada escriure novel·les per a joves. S'ha mencionat que sap dibuixar molt bé...
    Alguns dels llibres que ha escrit són: El ultimo trabajo del señor de la Luna, Les llàgrimes de Shiva, El maestro oscuro... No n'he llegit cap dels llibres i segur que si els tenc que llegir m'agradaran!!

    Míriam Serra Victory 2nE

    ResponElimina
  49. Hola, torn a ser na Miriam Serra de 2nE i vull corregir algunes faltes...
    l'entrevista, article i que.

    ResponElimina
  50. El que destacaria de l’entrevista és que ell diu que li agrada molt posar-se dins la pell dels joves. També diu que una novel•la és bona quan un noi segueix llegint-la en lloc de posar-se a jugar al seus videojocs.

    Altres llibres que ha escrit C. Mallorquí són: “La puerta de agartha”, “La cruz de el dorado”, “El último trabajo del señor luna” i “El maestro oscuro”.

    Jo no conec cap dels seus llibres i tampoc coneixia a l’autor, tot i això em fa ganes llegir aquest i algun altre dels seus llibres.
    Lluis H.S. 2N E

    ResponElimina
  51. El que m'ha agradat de la entrevista ha sigut que li agrada posarce en la pell d'un jove , tambe m'ha agradat que escriu molts llibres de misteri i per els joves com nosaltres. El llibre que m'ha interesat és ''La puerta de Agartha'' perquè te un títol molt misteriós pero mai havia llegit abans un libre seu.

    Jimmy Diaz C. 2nD =)

    ResponElimina
  52. El que m'ha agradat més és cuan l'autor diu que hi ha un objecte magic que te més de set decadaes.Un altre llibre que a escrit és "la puerta agartha",no havia llegit abans un llibre seu.

    sergi pallicer fanals.2nc

    ResponElimina
  53. A mi m'ha agradat que escriure llibres vagi de generació en generació perque així s'abem que els seus nets també escriuran i podrem llegir molts llibres d'aquesta família. En canvi els noms dels altres títols dels seus llibres no m'han cridat gaire l'atenció.

    Marina Pons. 2nC

    ResponElimina
  54. César Mallorquí està considerat un dels millors autors de la literatura de tot el país, ja que ha guanyat premis com l'Edebé o el Gran Angular. Crec també que això no es fa sempre, que els llibres puguin ser llegits tan com per els adults com els joves ja que si tu veus un llibre que et fa ganes llegir en aquest cas el podràs llegir. Ha escrit llibres com: LA CRUZ DEL DORADO, EL MAESTRO OSCURO, LA PUERTA AGARTHA o EL TRABAJO DEL SEÑOR LUNA entre altres. Per el que aparenten les portades si que em faria ganes llegir-ne algun
    Xavi Olives 2nE

    ResponElimina
  55. El que jo destacaria sobre en Cesar Mallorquí és que escriu per que li agrada escriure i també el que més m'ha sorpres ha sigut el que diu sobre que està considerat un dels millor autors de la literatura de tot el país. Altres llibres que ha escrit aquest home són: "El trabajo del señor de la luna", "la porta Agartha", "el maestro oscuro" i "la cruz del dorado". No els coneixia i si que hem fa ganes de llegir-los per què semblan interesants només per el títol, i també sembla que són d'aventures i misteri, i, a jo m'agraden aquest tipos de llibres.
    De na Marga Ruiz, 2nE.

    ResponElimina
  56. Hola jo crec que a en Cesar Mallorquí li agrada escriure llibres per gent jove però jo no sabia qui era ni quins llibres ha fet, de moment el que m'ha interessat més és llibre La Porta d'Agartha ma interessant per el títol perquè sembla de misteri.
    De Xavi Olivé Sintes de 2nD.

    ResponElimina
  57. El que més destacaria del argument, seria que escriu perquè li agrdaria haver llegit quan era petit. El que més m'ha sorprés, és que el seu pare fossi creador del Coyote. Altres llibres d'en Cèsar Mallorquí que no conec però que m'agradaria lletgir seria "El último trabajo del señor Luna".

    Marc Cardona Terrés 2nB

    ResponElimina
  58. El que destacaria d’en Cèsar Mallorquí és que està considerat un del millors escriptors juvenils d’avui en dia. Ha guanyat importants premis com l’Edebé o el Gran Angular.
    A l’entrevista que li fan podem veure que és un home molt sincer. Es nota que escriu perquè li agrada i no només per guanyar doblers.
    M’ha sorprés que defensi tant als joves i que digui que per a ell no hi ha cap diferència entre escriure per als joves o per els adults. M’agraden els seus llibres perquè s’entenen molt bé i són interessants. Altres llibres seus són “La puerta de Agartha”, ”El último trabajo del Señor Luna”,etc… i sa veritat és que esper poder llegir algún més dels seus llibres.


    Quimi Tudurí de 2nA

    ResponElimina
  59. De l'article, en destacaria que és un escriptor molt bó i, sobretot, que sap mantenir l'emoció en els llibres que escriu, ja que moltes vegades passa que quan es comença a llegir un llibre, interessa, però arribes a un punt que perds l'emoció i ja no en tens tantes ganes de continuar llegint.
    De l'entrevista m'ha agradat quan en César Mallorquí diu que, li agrada més escriure per joves, per què tenen la ment més oberta a la fantasia, i pens que açó és veritat.
    El que més m'ha sorprés és quan Mallorquí diu a l'entrevista que un amic seu escriptor es va arvegonyir de dir que escrivia literatura juvenil, ja que no hi veig cap motiu per avergonyir-sé.
    En Cèsar Mallorquí també ha escrit 'La puerta de Agartha', 'el Maestro Oscuro',...
    La veritat es que ni coneix ni he llegit cap llibre d'ell, peró ara que m'he adonat de com escriu, m'agradaria llegir un del seus llibres.

    María Zamora 2A

    ResponElimina
  60. De l'article, en destacaria que les seves novel.les són bones i que les poden llegir per igual joves i adults. També que dibuixa bé els seus personatges, crea bones trames i sap mantenir l'emoció. L'escriptor diu que encara porta un jove dintre i per això escriu novel.les juvenils.
    Els llibres que ha escrit són, La puerta de agartha, La cruz del Dorado, El último trabajo del seño luna i altres.
    No he llegit cap altre llibre.

    Martí Isern 2nA

    ResponElimina
  61. de l'article en desstacaria em sembla que l'autor cesar mallorqui es un bon autor per a joves perque se que ha escrit mes novel.les.
    trob que el seu llibre sera molt bo perque per la portada i la contra portada em sembla molt interesant.

    jack hoey 2nD

    ResponElimina
  62. De l'article d'en Cesar Mallorqui em sembla que es un autor molt bo i que les seves novel-la poden ser tant per adults com per jóves.
    Jo crec que el llibre de les Llàgrimes de Shiva m'agradarà perquè pel que he llegit a la contraportada del llibre m'ha agradat bastant.


    Àlex Gonzàlez 2D

    ResponElimina
  63. Jo sobre l'article en desstacaria que en els seus llibres en Cèsar Mallorquí intenta que les histories puguin divertir al lector i intenta donaar la obinio de cada tema que i troba al seu llibre.
    David Morente Fanals 2nD

    ResponElimina
  64. HOLAA!
    En Cèsar Mallorquí es un escriptor pero jo no el conec molt talvegada e llegit algun llibre seu pero no nestic del tot segura .
    Dels seus llibres no en llegiria cap aunque el que hestim llegint m'agarada molt i es molt divertit.
    Sylvia Roters. 2nC

    ResponElimina
  65. Hola!
    En Cèsar Mallorqui en el seus llibre el que intenta és que nosaltres els lectors ens divertiguem amb els seus llibres i que no puguem deixar de lletgir el seu llibre
    El llibre de "Les llagrimes de shiva" a jo personalment no m'agrada perque es aburrit peró te es seu punt de misteri.
    Raul Pons 2nC

    ResponElimina
  66. De l'article destacaria que en Cèsar Mallorquí pareix un gran escritor.
    El llibre Les Llàgrimes de Shiva pareix bastant interesant.
    Jo no coneixia aquest escritor que pel que sembla és bastant bo.

    ResponElimina
  67. De l'article destacaria que és el creador del llibre El Coyote (molt conegut, també destacaria que ha de ser bon escriptor ja que ha guanyat premis tan importants com l’Edebé o el Gran Angular. El que més m'ha sorprès és que dibuixi ell els personatges també.
    César Mallorquí ha escrit El Coyote,Les Llàgrimes de Shiva i El darrer treball d'el senyor Lluna. D'aquests llibres només coneixia El coyote, però no l'havia llegit. Alomillor després de Les Llàgrimes de Shiva em llegeixc algún, perquè de moment aquest llibre m'està agradant bastant i em sembla interessant.

    Joan Cardona 2nF

    ResponElimina